joi, 17 septembrie 2009

Rihanna are cercel in sfarc!

Iata un detaliu picant pe care nu il stiam despre Rihanna. Artista s-a hotarat probabil sa mai incinga putin mintile barbatilor si sa dezvaluie si acest secret purtand un maiou transparent pe strazile din New York.








































Intre timp, fost ei iubit, Chris Brown face tot posibilul sa o recucereasca. Asa cum era de asteptat, cearta si tot scandalul dintrei ei l-a inspirit pe cantaret. Acesta a lansat recent o melodie pe care a numit-o sugestiv “Changed Man” si care face referire in totalitate la relatia lui cu Rihanna. Lucrurile nu s-au oprit aici, Chris are o activitate intense pe Twitter unde a postat urmatorul mesaj: “ Inima mea este incompleta… partea completa contine iubirea pentru fani, cariera, prieteni, familie.. Dumneze. Dar imi lipseste cineva sau ceva.” Acest mesaj a fost urmat de un altul “Imi pare rau dar am una din acele zile.”

Chris Brown a fost judecat dupa ce a batut-o in luna februarie a acestui an pe Rihanna si a primit un ordin de restrictie de a nu se mai apropia de cantareata in urmatorii 5 ani! In plus, Chris mai are de facut si 180 de zile de munca in folosul comunitatii pe care le-a inceput de ieri. Paparazzi au fost pe urmele lui si au imortalizat fiecare moment. Chris nu va avea o viata usoara in urmatoarele sase luni caci va trebui sa munceasca timp de 8 ore pe zi incepand de la ora 8 dimineata. In tot acest timp el va fi nevoit sa curete gunoaiele de pe marginea drumurilor, sa dea cu matura, sa stearga desenele de tip graffiti din campusuri si sa curete masinile de politie.

Asa cum ne-am obisnuit deja sa se intample cu artistii, intreaga experienta a fost transformata intr-un nou album ce va purta numele de “ Graffiti”.

Un comentariu: