joi, 3 septembrie 2009

Trend 2009: In noul sezon poarta cizme cat mai lungi!

Cizmele s-au purtat si anul trecut, insa de aceasta data trendul a fost dus la extrem. Cu alte cuvinte, in noul sezon cu cat cizmele tale sunt mai lungi, cu atat mai bine! Poarta-le pe cele care depasesc genunchii si cu singuranta vei fi in trend. Rihanna le poarta, Miley Cyrus le poarta, Lindsay Lohan la fel… si nu mai vorbim de pictorialele renumitor reviste de moda in care cizmele peste genunchi au devenit un “musta have”!

Printre designerii care au lansat acest trend se numara: Louis Vuitton, Antonio Berardi, Marc Jacobs, Hermes, Topshop Unique, Chloe, Rodarte si altii.

Cum le porti?

Desi vedetele obisnuiesc sa le poarte peste blugi sau peste pantalonii de latex sau din piele (care raman in trend), pe podiumuri acestea au fost cu totul altfel purtate. Mai exact, pentru un look cat mai reusit este recomandat sa le porti cu rochii sau fuste scurte (dar nu uita sa te acoperi in partea de sus) sau chiar cu pantaloni scurti. Dresurile opace sunt si ele recomandate desi nu sunt obligatorii insa astfel reusesti sa ocolesti cat mai mult lookul vulgar.

Pentru mai multa inspiratie urmareste fotografiile pe care ti le-am pregatit.

Topshop Unique, Chloe, Ohne Titel & Rodarte















De la stanga la dreapta: Loewe, Hermes, Hussein Chalayan si Louis Vuitton














Antonio Berardi, Marc Jacobs, Hermes & Isabel Marant






































































































Un comentariu: