luni, 14 septembrie 2009

New Moon are un nou trailer

Ieri seara au avut loc premiile VMA unde au fost prezenti Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner. Cei trei au profitat de acest moment pentru a-si prezenta cel de-al treilea trailer de la filmul New Moon, cel mai lung si cel mai captivant trailer de pana acum.

Cei care au citit cartea probabil vor ramane surprinsi de lupta ce are are loc intre Edward si vampirii Volturi... insa filmul este film si trebuie sa aiba ceva mai multa actiune asa ca nu trebuie sa ne mai mire faptul ca Robert Pattinson iese cam "sifonat" din acest film.

Te invit sa savurezi cele peste 2 minute.



Kristen a reusit sa impresioneze extrem de mult la acest eveniment desi nu a defilat pe covorul rosu. Daca in trecut a ales tinute rebele, de aceasta data a optat pentru o rochie diafana din tul semnata Valentino.




















Tot la acest eveniment Kristen a aparut cu o noua tunsoare, un bob filat si cu breton care ii incadreaza fata si ii scoate in evidenta trasaturile frumoase.




















Totusi, elementele punk nu au lipsit insa au fost extrem de discrete. Acestea au fost reprezentate de cateva tinte ce au accesorizat superba pereche de pantofi Rock & Republic Nika.















Frumusetea ei nu a trecut neobservata nici de Robert Pattinson care nu s-a sfiit sa o stranga la piept, moment ce nu putea fi ratat de fotografi:




















































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu