marți, 22 septembrie 2009

Saptamana gafelor in moda

Saptamana trecuta poate fi denumita, pe buna dreptate, saptamana gafelor in moda. Rar se intampla ca doua vedete sa poarte aceeasi tinuta la acelasi eveniment, insa saptamana trecuta au fost doua astfel de cazuri.

Primul "eveniment nefericit" a avut loc la VMA cand Shakira si Pink au aparut pe covorul rosu imbracate in aceeasi rochie semnata Balmain din colectia toamna 2009.





















Totusi cele doua vedete au avut simtul umorului si in loc sa faca o criza de isterie si-au zambit, s-au imbratisat ba chiar au si pozat impreuna spre deliciul fotografilor.




















Daca ar fi sa aleg cine a purtat mai bine rochia aceasta ar fi cu siguranta Shakira. Cantareata a reusit sa construiasca o tinuta in tendinte accesorizandu-si rochia cu o pereche de cizme peste genunchi, acestea reprezentand unul din trendurile noului sezon.

Pink in schimb nu arata foarte bine in rochii scurte si mulate din cauza constitutiei fizice.

Cel de-al doilea incident a avut loc la prezentarea celei mai noi colectii Marchesa (primavara 2010) unde Blake Lively si Georgina Chapman au aparut imbracate in aceeasi pereche de pantaloni scurti, din dantela din colectia Marchesa primavara 2009.




















Coincidenta poate ca ar fi fost trecuta cu vederea caci vedetele si-au asortat restul tinutei in moduri diferite, insa cum un ghinion nu vine niciodata singur s-a nimerit ca si incaltamintea sa fie aceeasi, o pereche de botine din dantela neagra semnate Christian Louboutin.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu