marți, 1 septembrie 2009

Kristen Stewart UPDATE

Actrita a fost fotografiata pe platourile de filmare de la cel de-al treilea film din Saga Twilight - Eclipse. Se pare ca New Moon este pentru actori deja de domeniul trecutului iar Kristen a inceput deja sa sufere micile schimbari de look datorate evolutiei personajului pe care il interpreteaza. Mai exact, Bella renunta in Eclipse la cordelute, incepe sa isi poarta parul cu carare intr-o parte aranjat cu bucle mari, lejere.
























O alta noutate pe care am aflat-o este legata de cariera actritei. Se pare ca in paralele Kristen lucreaza la inca un proiect cinematografic: “Welcome to the Rileys,”. In acest film Kristen interpreteaza rolul unei tinere rebele care isi castiga existenta practicand prostitutia asa ca nu trebuie sa ne mai mire faptul ca scenariul presupune ca actrita sa joace mai mult dezbracata.

Dupa ce Robert Pattinson a filmat nud si s-a sarutat cu un alt barbat in "Little Ashes" era momentul ca si Kristen sa obtina un rol mai... "dezinhibat".

Cu ceva timp in urma citeam declaratia actritei cum ca asteapta cu nerabdare sa termine filmarile pentru Saga Twilight pentru a se ocupa si de alte proiecte cinematografice. Este lesne de inteles de ce a spus asta... cu siguranta noul film este o provocare mult mai mare, o noua etapa in cariera ei cinematografica si de ce nu, o evolutie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu