luni, 20 aprilie 2009

UPDATE: Lady GaGa - artista cameleon

Pe buna dreptate Lady GaGa poate fi considerata drept artista cameleon. Nu cred ca a mai existat vreodata o vedeta care sa isi schimbe imaginea atat de des.

Recent, cantareata a fost nevoita sa faca o plimbare cu avionul din Los Angeles pana in Londra unde era invitat intr-un talk show. Pentru a nu se plictisi pe drum, Lady GaGa si-a luat si stilistul cu ea. Asa se face ca la urcarea in avion artista avea o tunsoare bob iar la coborare avea noi extensii de par de culoare roz.





















Noul look se pare insa ca nu a multumit-o asa ca nu a stat pe ganduri si a renuntat la extensii mizand de aceasta data pe accesorii. Dupa o scurta vizita, de weekenda, in Germania, Lady GaGa a revenit in Londra.

Pe aeroport ea a aparut "costumata" drept femeia-fluture iar carnavalul a continuat si cand a fost invitata la o emisiune BBC Radio 1.

Cand crezi ca le-ai vazut pe toate Lady GaGa iti demonstreaza contrariul. In plus, ea a declarat recent ca, pana cel tarziu anul viitor, isi va lansa si o colectie de haine totul pentru a-si impune proriul stil. Eu ma gandesc deja cu groaza la ce o sa iasa!

























Un comentariu: