luni, 20 aprilie 2009

Madonna a fost spitalizata din cauza unui fotograf

Obsesia pentru vedete a unor paparazzi nu are limite. In acest weekend ei au dovedit inca o data pana unde sunt dispusi sa mearga.

Se pare ca Madonna a fost urmarita de paparazzi in timp ce calarea undeva in Hampton. La un moment dat, insa dintr-un tufis a aparut, exact in fata calului, un fotograf.

Calul cantaretei s-a speriat si a rasturnat-o. Madonna a fost imediat dusa la spital unde, din fericire, s-a descoperit ca are doar rani minore. Cateva ore mai tarziu ea a fost externata.

Totusi, in putinul timp pe care l-a petrecut in spital, modelul brazilian Jesus Luz de 22 de ani a vrut sa-i fie alaturi ceea ce demonstreaza faptul ca legatura dintre cei doi nu s-a incheiat asa cum Madonna lasase sa se inteleaga cu putin timp in urma.

In ceea ce il priveste pe fotograful care a provocat intregul accident, acesta a declarat ca nu este responsabil de cele intamplate. Ba mai mult, el a marturisit ca fotografiile sale au fost facute de pe un drum public si au surprins-o pe vedeta doar inainte si dupa accident.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu