luni, 6 aprilie 2009

Michelle Obama vs. Carla Bruni

Summit-ul NATO din acest an a fost un bun prilej pentru ca Michelle Obama si Carla Bruni sa se intreaca in tinute.

De departe o sa o declar invingatoare pe Michelle si asta pentru ca Bruni, sotia presedintelui Frantei, este lipsita de originalitate si se limiteaza sa respecte doar niste reguli vestimentare impuse de statutul social. Tocmai acesta este si unul dintre motivele pentru care la fiecare aparitie in public da senzatia de falsitate. Se vede ca nu a fost facuta pentru acest stil de viata si ca nu se simte bine in postura de "femeie supusa regulilor".

Carla este in primul rand o artista si se stie faptul ca artistilor le poti cere orice mai putin sa respecte reguli. Este ca si cum le-ai taia aripile... Cam asa o vad pe Carla Bruni care, la Summit, a vrut din nou sa mearga la sigur alegand sa poarte un trench semnat Dior, deci o unei case de moda renumite.

Michelle Obama, insa a dat din nou dovada de bun gust. Ador faptul ca mereu alege tinute colorate, spre deosebire de celalte sotii de presedinti care se limiteaza la nonculori sau aleg cel mult niste nuante pastelate, tonuri de gri sau de bleumarin. Michelle nu se teme sa dea tonul, sa inoveze, sa fie un trendsetter. Din acest motiv si alege mereu alege sa poarte tinute realizate de designeri care nu sunt atat de cunoscuti. Drept dovada, ea a purtat o rochie din matase cu o haina asortata ambele semnate Thakoon.





















Tot in timpul Summit-ului, la un eveniment cultural, unde s-a impus o tinuta mai sobra, s-a putut face din nou diferenta intre cele doua.

Carla Bruni a optat tot pentru o tinuta Dior, in timp ce Michelle a purtat o frumoasa rochie, mult mai spectaculoasa, semnata Azzedine Alaia care poate fi considerat deja unul dintre designerii ei preferati.


































Din pacate in timpul Summit-ului s-au facut si poze de grup. Spun din pacate pentru ca asocierea familiei Obama cu Sarkozy este cat se poate de amuzanta.

Sotii Obama se completeaza perfect si pot fi considerati pe buna dreptate un cuplu perfect, in timp ce sotii Sarkozy par sa fie reprezentantii povestii "Frumoasa si bestia".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu