luni, 6 aprilie 2009

De ce sa nu ratezi Little Ashes?!

"Little Ashes" este cel mai recent film in care a jucat actorul Robert Pattinson. Asadar, daca esti un mare fac al actorului si nu al personajului Edward Cullen cu siguranta nu iti vei dori sa ratezi acest film.

Pana acum ceva timp se stia doar ca Robert va avea o multime de scene gay si asta pentru ca filmul este bazat pe viata lui Salvador Dali. Robert este cel care va juca rolul tanrului Dali in perioada in care a fost indragostit de poetul Federico Garcia Lorca. Rolul acestuia din urma fiind interpretat de Javier Beltran.

Intr-un interviu acordat revistei GQ Robert a vorbit despre cum i-a fost sa filmeze toate acele scene pasionale tot cu un barbat.

Recent insa a aparut si o fotografie din film in care Robert, sau mai bine spus Dali, este gol pusca si se analizeaza intr-o oglinda.

Cred ca aceste scene garanteaza deja faptul ca "Little Ashes" va fi un real succes. Din pacate inca nu se stie daca filmul va aparea si la noi dar cum piratarea este in floara nu cred ca avem de ce sa ne plangem.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu