marți, 28 aprilie 2009

New Moon: Meet The Volturi

Mai sunt sase luni pana la lansarea oficiala a filmului New Moon asa ca tot mai multe detalii sunt dezvaluite. Saptamana trecuta am descoperit cine sunt tinerii actori care vor face parte din haita de varcolaci. Acum a venit momentul sa ii cunoastem si pe unii dintrei cei mai puternici vampiri: The Volturi!

Michael Sheen = Aro

L-ai mai vazut in: Underworld (ca varcolac), The Queen si Frost/Nixon.
In New Moon: Aro este liderul vampirilor Volturi si totodata cel mai puternic. El poate sa afle totul despre o persoana doar atingand-o. Singura pe care nu o poate "citi" este Bella. Asupra ei nu are nicio putere.


Charlie Bewley = Demetri

Este un tanar actor lipsit de experienta, insa avand un aspect extrem de interesant s-ar putea sa fie un vampir chiar reusit.
In New Moon: Demetri are si el o abilitate. Vampirul poate sa dea de urma oricui citindu-le gandurile.

Cu parul ciufulit ca al lui Robert Pattinson si cu aspectul delicat de actor britanic s-ar putea sa franga si el cateva inimi.


Jamie Campbell Bower = Caius

L-ai mai vazut in: Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street si in RocknRolla. Ba mai mult, se zvoneste ca va juca si in Harry Potter and the Deathly Hallows.

In New Moon: Este unul dintre liderii vampirilor Volturi alaturi de Aro si Marcus. Este si cel mai incapatant dintre ei si nu ii are la suflet pe Bella si Edward.
Actorul are look de vampir si fara make-up asa ca nici nu vreau sa-mi imaginez cum va arata dupa ce transformarea va fi dusa la bun sfarsit!


Daniel Cudmore = Felix

L-ai mai vazut in: X2 si X-Men: The Last Stand
In New Moon: Este una dintre garzile de corp ale vampirilor. Nu are nicio abilitate si este un dusman declarat al lui Edward.




Christopher Heyerdahl = Marcus

L-ai mai vazut in: Smallville, Stargate: Atlantis si Supernatural
In New Moon: Cu o asemenea privire actorul nu putea sa interpreteze decat rolul unui lider. El poate sa ghiceasca relatiile asa ca muritoarea Bella si frumoasul vampir Edward nu vor putea sa se ascunda de el.

Dakota Fanning = Jane
Este cea mai cunoscuta actrita care joaca in New Moon. A mai jucat alaturi de de Tom Cruise in War of the Worlds iar recent in Sf-ul Push.
In New Moon: Jane a fost facuta vampir la o varsta destul de frageda asa ca si-a pastrat infatisarea de copil. Cu toate acestea are o abilitate extrem de puternica. Ea poate tortura pe oricine doar cu gandul. Singura asupra careia nu are nicio putere este, desigur, Bella.


Cameron Bright = Alec

L-ai mai vazut in: X-Men: The Last Stand, The 4400 si in An American Affair
In New Moon: Alec este fratele geaman al lui Jane ceea ce inseamna ca si el are o abilitate uimitoare. Acest vampir poate controla simturile. Trebuie sa stai departe de el pentru ca altfel risti sa ramai surd sau orb.


Noot Seear = Heidi

Nu are experienta in actorie ci in modelling, insa pentru rolul care i s-a oferit este nevoie de frumusetea ei.
In New Moon: Heidi este o momeala pentru oameni. Cu frumusetea ei rapitoare, Heidi ii "vrajeste" pe oameni din care apoi se infrupta vampirii Volturi.


Justine Wachsberger = Gianna

In New Moon: Gianna este o caprioara intr-o cusca plina cu lei. Sau altfel spus un om printre o multime de vampiri. Ea este secretara vampirilor Volturi si ii slujeste in speranta ca acestia o vor transforma candva si pe ea in vampir. Din pacate niciunul nu o inghite si toti cred ca, in cele din urme, va muri fara sa-si vada implinit visul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu