luni, 6 aprilie 2009

Miley nu-l place pe Robert Pattinson

Miley Cyrus a aparut pe coperta celui mai recent numar Teen Vogue Magazine. Cu ajutorul unor stilisti actrita/ cantareata a reusit sa faca un pictorial care sa ii arate adevarata varsta. Pictorialul scoate la iveala o Miley extrem de draguta si copilaroasa as spune chiar dulce... ceea ce nu poate decat sa insemne ca cei care s-au ocupat de ea si-au facut bine treaba.

Cu acest prilej, Miley a fost intrebata si ce parere are de Robert Pattinson, probabil in ideea ca multe fete de varsta ei sunt pur si simplu innebunite dupa celebrul actor.

Se pare totusi ca tanara actrita nu a fost impresionata de noul sex simbol. Ea a declarat "Nu sunt un mare fan al lui Robert Pattinson. Oricum multe fete nu-l iubesc pe Rob ci pe Edward."

Daca iubitul ei Justin poate sa stea acum linistit, nu acelasi lucru se poate spune si despre Miley. Ea a marturisit ca a fost impreuna cu iubitul ei sa vada filmul "Vicki Cristina Barcelona". Din cauza faptului ca in film joaca si Scarlett Johansson, pe care Miley o considera una dintre cele mai frumoase actrite, aceasta s-a vazut nevoita, nu de putine ori, sa ii acopere ochii iubitului de cand in cadru aparea frumoasa Scarlett.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu