luni, 4 mai 2009

Cei mai gretosi pantofi

Pantofii Christian Louboutin au un mare succes la vedete si pana astazi ma cucerisera si pe mine. Spun pana astazi deoarece am descoperit ca cea mai scarboasa pereche de pantofi poarta aceeasi semnatura.

Actrita Lynn Collins care a jucat in True Blood (Dawn Green ) a participat la un eveniment monden unde a purtat din cap pana in picioare piese din colectia toamna 2008 Todd Lynn. Special pentru aceasta colectie, Christian Louboutin a realizat o serie de pantofi ce au atasat de calcai o coada de cal in miniatura.

La cat de urat arata ai avea senzatia ca nu s-ar atinge nimeni de ei si totusi iata ca si-au facut aparitia tocmai pe covorul rosu, in picioarele unei frumoase actrite.
























Todd Lynn a dezvoltat o adevarata pasiune pentru incaltamintea "paroasa" astfel incat si in noua sa colectie de toamna 2009 se regasesc astfel de exemplare ciudate.
Modele care i-au prezentat colectia au fost incaltate cu botine care desi par sa aiba franjuri in realitate au "extensii de par".

Acum sincer, ai purta asa ceva?! I-ai pieptana in fiecare dimineata inainte sa ii incalti? Le-ai impleti codite? Sau mai degraba le-ai face o programare la epilat?!













2 comentarii: