luni, 26 iulie 2010

Sexy Angelina s-a intors!

Dupa o pauza mult prea lunga Angelina Jolie a revenit din nou pe covorul rosu ca o prezenta extrem de fermecatoare si sexy!

Actrita adorata de atatia barbati a dovedit prin ultimele doua aparitii ca nu si-a pierdut inca sex appealul si ca merita in continuare toata atentia si admiratia. Perioada tinutelor fara sare si piper, monotone, pare sa fi apus iar Agelina a descoperit din nou rochiile sexy, provocatoare si seducatorul ruj rosu!

Actrita a pornit in turneul de promovare al celui mai recent film in care a jucat, Salt, iar la premiera din L.A a uimit pe toata lumea cand a aparut intr-o Little Black Dress semnata Emporio Armani din colectia primavara 2008 si care a avut un efect de intinerire mai bun decat orice interventie a unui chirurg plastician. Pur si simplu Angelina a reusit sa intoarca timpul si sa fie iarasi o prezenta sexy de la care niciun barbat nu-si poate lua ochii. Iar reactia sotului ei, Brad Pitt a fost pe masura! Actorul pur si simplu nu s-a putut abtine sa nu ii puna mana pe fese!































La premiera din Moscova a uimit din nou cand a aparut pe covorul rosu intr-o rochie din voal rosu semnata tot Atelier Versace. Vantul care s-a jucat atat in parul ei cat si cu frumoasa rochie a facut-o sa para o prezenta aproape ireala.

Angelina este frumoasa si ma bucur ca s-a hotarat sa arate din nou asta!








Un comentariu: