marți, 13 iulie 2010

Cea mai buna coperta a lunii august este...

Luna aceasta unele dintre cele mai renumite reviste pentru femei au ales sa promoveze pe coperti vedete consacrate trecute de 35 de ani. In aceeasi categorie am inclus-o si pe Britney Spears care desi are doar 28 de ani face parte din randul vedetelor cu "vechime".

Daca ar fi sa fac un top al celor mai reusite, as pozitiona pe primul loc revista Vogue pe a carei coperta este Gwyneth Paltrow. Actrita in varsta de 37 de ani reuseste sa ma uimeasca mereu pentru ca arata impecabil! Nu degeaba una dintre cele mai renumite reviste de moda i-a dedicat coperta lunii august.

La fel de mult m-a impresionat si Drew Barrymore care apare pe coperta revistei Elle. Actrita, in varsta de 35 de ani, a reusit sa adopte o atitudine extrem de sexy pe care o afiseaza destul de rar.

Cameron Diaz apare pe coperta revistei Harper`s Bazaar. Desi este glamorouse totusi nu reuseste sa iasa cu ceva nou in evidenta. Este aceeasi Cameron pe care o stim si care nu ne mai surprinde cu nimic.

Angelina Jolie apare pe coperta revistei Parade si intra in aceeasi categorie cu actrita Cameron Diaz.

Britney Spears chiar nu stiu ce cauta pe coperta revistei Cosmopolitan pentru ca arata in continuare ingrozitor. In plus, imaginea ei nu mai vinde asa ca o alegere mai proasta nici ca puteau face. De cand cu perioada de ratacire ceva s-a intamplat cu fata ei si nu reusesc sa-mi dau exact seama ce anume. Sa fie oare sparncenele prea decolorate sau forma cazuta a ochilor? In orice caz, desi teoretic se presupune ca si-a revenit fata ei exprima aceeasi nebunie, un retard mintal.


































Din categoria vedetelor tinere voi mentiona coperta Seventeen cu Rihanna si coperta Glamour cu Vanessa Hudgens. Niciuna nu aduce nimic nou. De aceea, la aceasta categorie castiga detasat Dakota Fanning care are un pictorial absolut supert in revista Marie Claire! De cand am vazut coperta m-am indragostit de outfitul ei dar si de coafura care i se potriveste extrem de bine! Tanara vedeta, de doar 16 ani, vine puternic din urma si se impune usor in randul vedetelor cu un simt estetic deosebit. Cat de curand presimt ca va fi un adevarat fashion icon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu