duminică, 4 iulie 2010

Ashley Green - 3 bile negre una singura alba

Ashley Green a avut o saptamana proasta din punct de vedere vestimentar.

Dupa cuplul Kristen & Taylor a urmat cuplul format din Ashley & Xavier Samuel sa promoveze filmul Eclipse. Kristen a facut fata cu brio aparitiilor pe covorul rosu, insa nu acelasi lucru pot sa spun si despre Ashley.

Prima tinuta pregatita pentru turneul de promovare a purtat semnatura Michael Kors. Ador culorile nude, insa Ashley a gresit cand a ales o tinuta all nude, o esarfa care a furat farmecul frumosului decolteu si o coafura care nu o avantajeaza si care o face sa para mai degraba un elf din Lord Of The Rings decat un vampir din Eclipse.























Cea de-a doua tinuta a purtat semnatura Donna Karan (Resort 2011). De aceasta data coafura a fost una potrivita, rochia mult mai frumoasa, insa ceea ce nu mi-a placut a fost lungimea ei. Daca ar fi avut o croiala care s-ar fi oprit undeva deasupra genunchilor ar fi fost mult mai bine. Efectul vizual nu ar fi fost atat de rau daca ar fi purtat macar o pereche de pantofi fara bretele pe glezna. Astfel, actrita a fost nu doar micsorata vizual ci a reusit si sa de a senzatia de gambe groase. In plus, combinatia de negru+visiniu+auriu nu mi se pare una tocmai reusita.

























Cea de-a treia tinuta pe care a purtat-o a fost o rochie Azzaro (Pre-fall 2010). Desi ador trendul vintage aceasta rochie nu mi se pare deloc reusita. Fundele supradimensionate reusesc de obicei sa indulceasca orice tinuta, insa de aceasta data funda neagra pozitionata chiar pe talie, pe mijloc, nu a facut altceva decat sa strice efectul vizual. Nici modelul manecilor nu mi se pare reusit. Cu siguranta aceasta rochie ar fi aratat mai bine daca ar fi fost fara maneci sau macar cu maneci scurte si bufante.
























Singura tinuta care mi-a placut a fost cea de la premiera din Londra. De aceasta data rochia argintie L'Wren Scott (Toamna 2010) a fost pusa in valoare atat de accesorii cat si de coafura cu bucle lejere.
Ashley arata extraordinar. Pacat ca nu alege mai des astfel de tinute care sa ii puna in evidenta atuurile.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu