sâmbătă, 7 august 2010

Publicitatea negativa - cea mai buna metoda de promovare pentru Lindsay Lohan

Pedeapsa cu inchisoarea a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat vedetei Lindsay Lohan in ultimii ani!

Si cum bine spune vorba romaneasca "nu-i dracu` atat de negru", desi initial trebuia sa stea 90 de zile in spatele gratiilor, pedeapsa i-a fost redusa la doar 13 astfel ca Lindsay a avut doar de castigat de pe urma acestei experiente.

Inca de cand a inceput procesul, dar in mod special in perioada in care a stat inchisa, Lohan (evit sa-i spun actrita pentru ca nu-mi aduc aminte de niciun film in care sa fi jucat, deci din punctul asta de vedere o consider la fel de "actrita" precum este si... sa spunem Paris Hilton) a beneficiat de o promovare intensa.

Vedeta a aparut pe coperta revistei Maxim din septembrie, Complex din august, GQ Germania din august.

Fotograful Tyler Shields a realizat o sedinta foto speciala in care Lindsay a trebuit sa intre in pielea unei renumite actritei de filme porno, Linda Lovelace, care a murit in 2002 la varsta de 53 de ani.

Tot in aceasta perioada a inceput si promovarea colectiei de toamna, Marc’s Cut & Sew, a carei imagine este nimeni alta decat Lindsay.

La capitolul realizari personale trebuie sa mai mentionez faptul ca a inceput campania de promovare a noii colectii de toamna pe care Lindsay o are: "6126 Lookbook”. Daca la inceput aceasta includea doar modele de colati, leggings, acum vedeta se pare ca a luat munca de designer mai in serios si a realizat o colectie intreaga ce contine 280 de piese cu preturi cuprinse intre 60-1.000$.

O alta reusita ce merita sa fie mentionata este lansarea unui nou film, "Macheta", in care Lindsay va juca alaturi de Jessica Alba, Michelle Rodriguez si Robert De Niro. Filmul va ajunge pe marile ecrane pe 3 septembrie.

Si totul in doar 2 saptamani! Daca stia ca este atat de simplu sa revina pe val sunt sigura ca Lohan s-ar fi aruncat singura dupa gratii cu mult timp in urma.























Sedinta foto Linda Lovelace

















6126 Lookbook






























































































Macheta













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu