luni, 26 iulie 2010

Britney Spears este un caz pierdut!

Nu am mai scris de mult timp la categoria "Catastrofal" pentru ca pana azi chiar nu am mai vazut o aparitie atat de ingrozitoare si demna de mentionat.

Cea despre care vreau sa vorbesc astazi este Britney Spears. Recent, fosta mare artista a fost fotografiata purtand o rochie bandaj. Despre acest tip de rochie am vorbit in repetate randuri . Inca din 2008 aceasta a fost un must have, iar acum in 2010 aproape ca nu mai exista vedeta care sa nu fi imbracat, cel putin o data, o rochie semnata Herve Leger.

Iata ca a venit si randul vedetei pop sa se afiseze cu o rochie bandaj pe care a reusit sa o asorteze la o pereche de bocanci (?!)! Daca din punct de vedere cromatic acestia se potrivesc, totusi din punct de vedere stilistic pot spune ca Britney a facut o gafa enorma. Bocancii au fost in nenumarate randuri purtati cu rochii atunci cand a fost vorba de un stil punk sau rock, insa niciodata dar niciodata o rochie bandaj, atat de eleganta, demna de un eveniment cu covor rosu nu ar trebui sa fie asortata cu o astfel de pereche de incaltaminte! Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Britney a decis sa-si acopere extensiile oribile cu o flat cap potrivita doar pentru populatia masculina, fiind un model total nepotrivit femeilor.

Si daca tot am amintit de extensiile ei oribile, m-am gandit ca ar fi indicat sa pun si cateva imagini recente in care a fost surprins stadiul in care a ajuns parul vedetei. Este drept ca, omul nu a fost prevazut cu ochi la spate ca sa poata vedea spre exemplu ce are in crestetul capului, insa Britney nu are nicio scuza! Orice persoana publica, nu mai vorbim de cineva cu pretentii de mare vedeta ar trebui sa aiba decenta de a se uita in oglinda inainte de a iesi din casa sau de a consulta un specialist in domeniu in cazul in care este clar ca natura nu a fost suficient de darnica pentru a o inzestra cu bun gust!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu