duminică, 27 iunie 2010

Tinute de la premiera Eclipse - L.A.

Pe 24 iunie a avut loc premiera filmului Eclipse din L.A. Din pacate nicio actrita nu a reusit sa ma impresioneze la acest eveniment, iar cea care m-a dezamagit cel mai mult, dupa Ashley Green, a fost Kristen Stewart. Actrita a purtat o rochie alba, Elie Saab 2009 Couture, cu o singura maneca lunga. Efectul vizual nu se compara cu cel al unei tinute one shoulder. Eleganta este inlocuita cu ... un ghips. Asta imi inspira rochiile cu o singura maneca lunga. Pantofii in schimb au fost superbi si au purtat semnatura Christian Louboutin (Big lipsa 120 suede pumps).

Inainte de aceasta premiera, Kristen a mai purtat doua tinute care mi-au placut mult mai mult. Tot in L.A. a participat la lansarea filmului "Love Ranch" unde a portat o rochie neagra, cu aplicatii metalice, Azzaro (toamna 2010). Rochiile fara bretele si mai ales negre, asa cum am mai spus, i se potrivesc de minune. Iar cand o astfel de tinuta este accesorizata cu o pereche de pantofi negri peep-toe cu toc cui si platforma, efectul final nu are cum sa nu fie wow!

Totusi, tinuta care mi-a placut cel mai mult si pe care a purtat-o in turneul de promovare "Eclipse", in Stockholm, a fost semnata de Zac Posen (toamna 2010). Desi s-a abatut de la regula "all black" rochia cu imprimeu floral mi s-a parut ca a reusit sa o faca mai feminina si mai sexy!
































































Dezamagirea serii a fost cu siguranta Ashley Green. Daca din spate rochia ei parea sa fie interesanta, nu acelasi lucru puteai sa mai spui si daca o vedeai din fata. Creatia semnata Alexis Mabille (Couture toamna 2009) arata ca un cearsaf. Urasc tinutele de acest gen, care dau senzatia ca designerul nu a depus prea mult efort pentru a le realiza si practic, oricine ar fi fost in stare sa faca ceva asemanator. Chiar nu inteleg cum o actrita care arata atat de bine, precum Ashley, poate sa isi bata joc de atuurile ei purtand ceva atat de banal.














































Anna Kendrick a purtat o rochie draguta, aurie, semnata Marchesa (resort 2011).






































Nikki Reed a purtat o rochie cu prea multe pene, pentru gustul meu, semnata Marchesa (toamna 2010). In plus, desi arata ca o lebada, nu mi s-a parut deloc gratios modul in care a pozat, cu ambele maini in sold, atat de apropiate, de parca ar fi incercat sa isi cuprinda talia.







































Dakota Fanning a fost din nou o prezenta dulce doar ca nu a reusit sa surprinda cu nimic nou, modelul tinutei fiind asemanator cu cele pe care le-a purtat in ultima vreme, pe covorul rosu, la alte evenimente. Rochia ei a fost semnata Elie Saab (Couture primavara 2010) si a fost asortata cu o pereche de sandale minunate, nude cu tinte, tot Christian Louboutin.

Sandalele au fost prima data purtate de Heidi Klum, iar la inceputul lunii iunie a fost fotografiata si Rihanna purtandu-le.

Update! Recent, Ashley Tisdale a purtat aceeasi pereche de sandale iar Jada Pinkett Smith a ales modelul negru, pentru a-si completa tinuta de la premiera din Paris a filmului The Karate Kid in care joaca fiul ei Jaden.


























































































































Nu aveam cum sa nu vorbesc despre Robert Pattinson care a fost o prezenta extrem de eleganta. Frumosul actor a purtat un costum Gucci (toamna 2010). Totusi, varianta prezentata pe catwalk, cu camasa neagra, mi s-a parut mult mai inspirata.














































Iata si alte poze atat de la premiera cat si de la petrecerea de dupa, din care reiese din nou apropierea dintre Robert si Kristen:








































































































































































2 comentarii:

  1. felicitari pentru articolele postate pe blog,:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Radu, chiar nu ma asteptam sa citesc un astfel de comentariu de la un barbat :)

    RăspundețiȘtergere