vineri, 18 iunie 2010

Jessica Biel - 2 exceptii de tinute cu stil

Nu-mi place Jessica Biel. Nici nu-i de mirare ca nu am mai scris niciodata despre ea de cand am deschis acest blog. Astazi, am facut o exceptie si i-am inaugurat tag-ul, asta deorece si ea a facut doua exceptii de la stilul insipid pe care il adopta de obicei.

Jessica a pornit intr-un turneu de promovare al noului film in care joaca, "The A-Team". Aerul din Paris ii face extrem de bine deoarece acolo a reusit sa poarte cele doua tinute care m-au impresionat.

Pe 14 iunie a purtat, la o sedinta foto, o salopeta bleumarin semnata Erin Fetherston - primavara 2010. Creatia este feminina, sexy si evident ca ii vine bine! Nici nu se putea altfel pentru ca are un corp frumos, insa problema era ca de cele mai multe ori nu stia ce sa puna pe el ceea ce mi se pare si mai trist. Atunci cand arati ca Jessica Biel, orice aparitie pe covorul rosu ar trebui sa starneasca admiratia atat a barbatilor cat si a femeilor.

Nu doar faptul ca a ales o tinuta frumoasa, care o avantajeaza, m-a impresionat ci si faptul ca a accesorizat-o bine, cu o pereche de pantofi stiletto semnati Christian Louboutin (Fifi).




























Cea de-a doua tinuta este de inspiratie vintage. Rochia vaporoasa, crem, poarta semnatura Chloe si face parte din colectia pre-fall 2010. De aceasta data Jessica a reusit sa isi accesorizeze tinuta chiar mai bine decat in prezentarea de moda, unde modelul care a imbracat rochia a purtat o pereche de pantofi masculini. Jessica in schimb a ales tot o creatie Louboutin, o pereche de botine peep-toe, din colectia toamna 2010 (Canonita).

Sper sa o tina cat mai mult acest val de bun gust.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu