sâmbătă, 19 iunie 2010

Kristen Stewart & Twilight Saga UPDATE

Nu am mai scris de ceva timp despre Kristen asa ca se cerea un Update, mai ales ca a pornit in turneul de promovare Eclipse, cel de-al treile film din saga Twilight. Filmul va fi lansat in cinematografe pe 30 iunie iar in Romania va ajunge pe 2 iulie.

Tot la capitolul noutati ar mai fi de precizat faptul ca Breaking Dawn, care ar fi putut fi cel de-al patrulea film, va fi impartit in doua parti. S-a dezvaluit deja data la care va avea loc premiera primei parti, respectiv pe 18 noiembrie 2011.

In turneul de promovare, din pacate, Kristen a fost de cele mai multe ori a fost insotita de Taylor si nu de Robert. De aceea, o sa povestesc doar de tinutele pe care frumoasa actrita le-a purtat.

La inceputul lunii, Kristen a participat la o intalnire cu fanii din Sydney. Tinuta a fost extrem de simpla, insa i s-a potrivit perfect. Ea a purtat un tricou Market Bridgette si o fusta scurta, de un galben electric, semnata Jenni Kayne. Botinele au fost singura alegere gresita. La aceasta tinuta, o pereche de sandale s-ar fi potrivit mult mai bine. Ceea ce mi-a placut in schimb, extrem de mult, a fost machiajul care i-a scos in evidenta ochii frumosi, parca mai bine ca niciodata. Nu acelasi lucru s-a intamplat si in luna mai cand a participat la Costume Institute Gala cand nu doar machiajul a fost ingrozitor ci si coafura.




























La Mtv Movie Awards mi-a placut tot datorita machiajului si a coafurii. Kristen s-a folosit de aceasta data de extensii de par si mai lungi decat cele pe care le-a avut in Sydney. Rochia, semnata Dolce & Gabbana nu m-a impresionat. Amestecul de auriu cu argintiu nu mi s-a parut niciodata reusit.
























In Roma, Kristen a purtat o rochie neagra semnata J. Mendel Fdin colectia de toamna 2010. Pe ansamblu aceasta aparitie nu a fost deloc spectaculoasa. Nici macar coafura nu a mai fost un plus.





























La premiera Eclipse tot din Roma, Kristen a fost fabuloasa. Aceasta este cu siguranta tinuta care mi-a placut cel mai mult. Rochiile negre i se potrivesc de minune iar aceasta, cu flori supradimensionate, semnata Marchesa (toamna 2010) nu a facut exceptie!




















































Ultima aparitie din aceasta saptamana a fost in Germania unde a purtat o rochie Versace (toamna 2010). Si acest model i se potriveste poate tot din cauza ca are atat de mult negru. Botinele fetis semnate Camilla Skovgaard i-au completat perfect look-ul de bad girl!

























































2 comentarii:

  1. Ai putea sa pui te rog si tinuta de la Premierea oficiala?

    RăspundețiȘtergere
  2. Maine voi posta un articol despre tinutele actorilor principali, inclusiv despre ce a purtat Robert :)

    RăspundețiȘtergere