miercuri, 9 iunie 2010

Lady Gaga imbracata cu haine semnate Ingrid Vlasov

La scurt timp dupa prezenta sa in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, Ingrid Vlasov a inregistrat un nou succes.

Recent Lady Gaga a fost vazuta purtand o bluza ce poarta semnatura designerului roman. Piesa vestimentara face parte din colectia toamna-iarna 2010 si a fost prezentata, pentru prima data, in luna martie la Paris. Inca un motiv de bucurie pentru Ingrid ar putea fi faptul ca artista si-a asortat tinuta cu accesorii Chanel.

Lady Gaga reuseste mereu sa ma surprinda. Tot timpul vine cu ceva nou si tocmai acesta este motivul pentru care nu se rezuma doar la creatiile desinerilor cunoscuti ci prefera sa aduca in fata designeri talentati care nu au fost inca descoperiti.






















Aceasta a fost a doua oara cand Ingrid si-a prezentat colectia in cadrul Saptamanii Modei de la Paris. Prima colectie, prezentata in octombrie 2009 se pare ca a fost extrem de bine primita astfel ca organizatorii nu doar ca i-au acceptat participarea si in 2010 ci i-au inclus prezentarea in aceeasi zi cu nume sonore din lumea modei precum Chanel si Valentino.

Cu siguranta si acesta a fost unul dintre motivele pentru care Ingrid a atras si mai mult atentia catre creatiile ei, dar evident nu este singurul pentru ca trebuie sa recunosc faptul ca are o colectie deosebita spre deosebire de ceea ce se intampla in tara in domeniul modei unde prea putini din cei ce se intituleaza designeri chiar isi merita acest titlu.

Noua colectie toamna-iarna 2010 a fost descrisa ca fiind "O colectie cu linii simple, dar cu multe detalii, in care am reinterpretat ideea de folclor romanesc, dar intr-o maniera mult mai grafica."

Poti vedea AICI intreaga ei colectie.





















Noua colectie nu se gaseste in Romania, de fapt Ingrid nici nu are un magazin in tara, insa intentioneaza ca in viitorul apropiat sa faca acest lucru. Momentan designerul se bucura de succesul extraordinar pe care il are la Paris, unde de altfel era si Lady Gaga atunci cand a fost fotografiata purtand acea bluza.

Agenda designerului pentru restul anului 2010 este destul de plina si nu suna deloc rau. Ingrid Vlasov urmeaza sa paticipe la Saptamana Modei de la Barcelona, sa prezinte in toamna, la Paris, colectia pentru vara 2011 si apoi sa participe la Saptamana Modei de la Seoul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu