vineri, 11 decembrie 2009

Miley Cyrus bad taste strikes again!

Ca titlul acestei postari sa se potriveasca mai bine cu Miley, care este atat de "cool", m-am hotarat sa nu-l pun in romana.

Multitudinea de comentarii lasate la pimul articol pe care l-am scris despre cat de prost se imbraca tanara vedeta m-a socat la inceput. Nu imi venea sa cred ca exista atatea adolescente care o pot lua drept model din punct de vedere vestimentar. Ca si artista, trebuie sa spun "bravo ei!", intr-adevar este surprinzator cate a reusit sa faca pana la varsta de 17 ani, insa din punct de vedere vestimentar este absolut dezastruoasa! Si tocmai pentru faptul ca se bucura de atata celebritate poate ca r fi timpul sa-si cizeleze si stilul.

Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Selena Gomez... toate aceste tinere vedete pot sa dea un exemplu pozitiv tinerei generatii... de ce nu ar putea sa incerce si Miley Cyrus sa faca asta?

Spuneam ca am fost socata de comentariile de la articolul anterior, insa iata ca mi-a trecut si chiar nu ma puteam abtine sa nu fac un nou articol, asta dupa ce am vazut fotografia de mai jos.




















Se pare ca noua achizitie a tinerei vedete este o haina cu animal print, insa pe care evident ca nu stie sa o asorteze! Animal printul este prin definitie un imprimeu incarcat si atunci regula de baza este sa nu il incarci suplimentar care sa te faca sa arati precum o paiata... pardon, precum Miley! Cu alte cuvinte in locul gentilor pestrite ar fi mers de minune o geanta simpla, neagra. De caciula nici nu mai spun. Se poarta bascutele crosetate, insa ceea ce poarte Miley pe cap ar trebui sa nu se vanda in niciun magazin pentru ca nu-mi pot imagina cum ar putea asa ceva sa arate bine pe capul oricui, indiferent de restul hainelor pe care le-ar purta.






















Daca tot veni vorba de vedete care adora printul de leopard, nu am cum sa nu o dau ca exemplu (pozitiv de aceasta data) pe Kate Moss. Nu degeaba vedeta a petrecut atatia ani in lumea modei... Daca nici ea nu ar avea habar cum se asorteaza animal printul, atunci cine sa mai stie?!


Miley ar putea cu usurinta sa o ia drept exemplu urmatoarea data cand mai vrea sa poarte haina de blana.

Tinuta casual - compusa din piese vestimentare "all black" si asa cum este normal piesa statement, haina cu animal print.




















Tinuta de seara - Kate a asortat haina cu animal print la o little black dress, efectul fiind unul cat se poate de chic si elegant.





















In alta ordine de idei, pentru cele interesate si de viata personala a lui Miley am sa mentionez ca artista are un nou prieten. De fapt, acesta este mai vechi, insa abia acum cei doi s-au hotarat sa-si faca publica relatia. Ei au fost fotografiati recent, in Paris,
sarutandu-se si tinandu-se in brate sau de mana.









































Actualul prieten se numeste Liam Hemsworth, are 19 ani, iar Miley l-a cunoscut in acest an, cand a filmat videoclipul piesei "The Last Song". Inca de atunci se zvonea ca cei doi au fost extrem de apropiati la fimari, ba chiar ca Liam ar fi fost cel din cauza caruia Miley s-ar fi despartit de Justin Gaston.




















In luna noiembrie, Miley a fost intrebata in timpul unei emisiuni radio daca Liam este iubitul ei, insa tanara artista declara atunci "nu confirm dar nici nu neg..." Acum lucrurile cred ca sunt destul de clare.

UPDATE:

Miley va juca alaturi de noul iubit in drama "The Last Song" care va fi lansat la inceputul lunii aprilie 2010. Aceasta va fi prima data cand Miley va iesi din pielea personajului Disney, Hannah Montana.

Iata primul afis al filmului dar si trailerul:





















3 comentarii:

  1. Miley e super....e perfecta...e superrrrrrrrrrrrrrr

    RăspundețiȘtergere
  2. da da...miley e super pana la imbracaminte...so...nu am nik cu ea ba chiar imi place si stiu k a facut multe intr-un timp foarte scurt dar asta nu inseamna k trebuie sa si poarte multe in acelasi timp ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. e superba ! nu mi se pare ca e naturala

    RăspundețiȘtergere