miercuri, 30 decembrie 2009

Cele mai reusite cupluri formate in 2009

Hot la patrat - Kanye West si Amber Rose

Cel mai potrivit cuplu de culoare pentru mine este cel format de Kanye West si Amber Rose. Artistul venea dintr-o relatie de lunga durata (aproximativ 6 ani) cu designerul Alexis Phifer. Desi initial Kanye o ceruse in casatorie, cei doi s-au despartit in 2008.

Apoi, Kanye, nu s-a orientat prea departe caci Amber este model. Cei doi s-au afisat impreuna in public in martie 2009. Cantaretul pare sa fi avut o mare influenta asupra stilului vestimentar al lui Amber astfel ca nu trebuie sa ne mai mire ca sunt mereu asortati ceea ce ii si face sa para un cuplu atat de reusit.














Completare perfecta - Katy Perry si Russell

Primul iubit oficial al lui Katy Perry, a fost Travis McCoy. Cei doi au avut o relatie plina de nabadai mai multi ani, insa dupa numeroase rupturi si impacari, totul s-a sfarsit la inceputul lui 2009.

In septembrie 2009 Katy a facut o noua cucerire, mult mai inspirata: Russell Brand. Cei doi se completeaza perfect si chiar formeaza un cuplu reusit.



























Diferenta de varsta nu conteaza – Freida Pinto si Dev Patel

Ea are 25 de ani, el are 19. In plus, Freida venea dintr-o relatie de 8 ani cu agentul ei Rohan Antao dar nimic nu a mai contat dupa ce l-a cunoscut pe Dev pe platourile de filmari de la “Slumdog Millionaire”. Din aprilie 2009 cei doi formeaza un cuplu tare simpatic.



































Tineri si simpatici - Shia La Boeuf si Carey Mulligan

Despre viata personala a lui Shia La Boeuf nu s-a stiut prea multe, poate si din cauza faptului ca in prim-plan a fost mereu stilul de viata nu tocmai ortodox al actorului care a avut in repetate randuri probleme cu politia.

Totusi, din august 2009, lucrurile par sa se fi schimbat in bine. In acea perioada actorul si-a inceput relatia cu Carey Mulligan cu care s-a intalnit pe platourile de filmare de la Wall Street 2: Money Never Sleeps.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu