joi, 10 decembrie 2009

Pantofii cu toc - un must have pentru Suri Cruise

Fetita lui Katie Holmes si a lui Tom Cruise, Suri, a intrat din nou in atentia presei. De aceasta data micuta, in varsta de apropae 3 ani si 8 luni, s-a facut remarcata tot datorita pasiunii pentru moda pe care mama ei se pare ca are grija sa i-o cultive de mica.

Pe 21 septembrie Suri a fost fotografiata pentru prima data purtand pantofi cu toc si de atunci au devenit un fel de accesoriu must-have fara de care copila nu iese din casa.

Oricine isi poate da seama ca acestia nu sunt inofensivi pentru piciorusele ei si in ciuda faptului ca a fost aspru judecata pentru asta, Katie a continuat sa-i satisfata fiicei ei acest "moft" cumparandu-i si alte perechi de pantofi cu toc. Singura "scuza" a actritei a fost aceea ca pantofii sunt speciali pentru dans, ceea ce inseamna ca acestia sunt mai comozi decat o pereche obisnuita de pantofi cu toc.

Totusi, sunt curioasa daca micuta rasfata ii va mai multumi mamei ei cand va creste si va avea picioarele pline de varice.

Surie in decembrie:
























Suri in luna noiembrie:
























Surie in luna septembrie:


























Pe 21 septembrie:








Un comentariu:

  1. Pacat de piciorusele frumoasei fetite, cind mama ei umbla cu opincute..."unde nu-i cap, vai de picioare..." si mai ales cind e vorba de copilul tau.

    RăspundețiȘtergere