marți, 29 decembrie 2009

Jessica Alba: blonda, roscata sau satena?

Aceasta pare sa fi fost cea mai mare dilema a Jessica Alba din 2009: sa fie blonda, roscata sau satena?

Jessica si-a schimbat culoarea parului aproape in fiecare luna. Artista a trecut prin atatea schimbari… pentru ca la final de 2009 sa ajunga cam la aceeasi culoare pe care o avea la inceputul anului.

Daca pe plan profesional, nu a avut parte de o prea mare agitatie, Jessica dedicandu-si mai mult timp familiei, nu acelasi lucru putem spune si despre imaginea ei.

Sa urmarim “istoria” culorii parului lui Jessica Alba din 2009:

Primele 3 luni Jessica a avut o culoare naturala, un saten ce pornea de la o culoare mai inchisa la radacina si se deschidea spre varfuri.









In luna aprilie Jessica a facut o schimbare radicala si s-a facut blonda.




















Nici aceasta schimbare nu a fost de lunga durata caci in prima saptamana a lunii mai Jessica si-a inchis din nou culoare parului alegand de aceasta data un saten cu reflexe roscate.












Vara numarul blondelor creste considerabil. Nici Jessica nu a facut exceptie. De-a lungul lunii iulie actrita si-a deschis tot mai mult parul pana a ajuns din nou la o nuanta de blond.









Luna septembrie a prins-o tot in ipostaza de blonda dar asta nu inseamna ca tot asa a si terminat-o. La sfarsitul lunii septembrie Jessica Alba a ales o culoare aprinsa de roscat.















In octombrie roscatul a devenit mai inschis...




















In luna noiembrie Jessica a revenit la saten cu suvite aurii, pentru ca la final de luna sa aleaga un castaniu.















Oare la ce noi schimbari de look s-a gandit gandit actrita pentru 2010? CCO te tine la curent!

Un comentariu:

  1. Imi place culoarea aprinsa de roscat de la sfarsitul lui septembrie. O prinde foarte bine. Blonda e prea angelica, iar satena este prea comuna. Roscatul o prinde cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere