duminică, 10 ianuarie 2010

Katy Perry s-a logodit!

Am avut din nou o intuitie extrem de buna. Pe 30 decembrie spuneam ca artista Katy Perry si Russell Brand formeaza un cuplu perfect. O zi mai tarziu se pare ca Russell a cerut-o de nevasta pe frumoasa Katy.

Cei doi au petrecut anul nou in India, iar momentul cererii i-a prins intr-un cort la poalele unui munte. Desi intre ei este o diferenta de varsta de 9 ani, Katy avand 25 iar Russell 34, lucrurile par sa mearga mai mult decat bine. Recent, paparazzi i-au surprins impreuna iar Katy purta deja superbul inel de logodna.

Desi formeaza un cuplu doar de 3 luni, dragostea pare sa fie la cote inalte caci Katy a postat ieri pe Tweeter „“I love you @rustyrockets (awwwww…barf)”, @rustyrockets fiind nickname-ul lui Russell . Declaratiile nu s-au oprit aici, Katy a mai postat pe Twitter o fotografie cu ea in fata Taj Mahal-ului spunand „El a construit asa pentru mine” dar si „Motto-ul in India este – lasa-te purtat de val” ceea ce se pare ca au si facut.

Daca si tu consideri ca fac un cuplu frumos ii poti vota la sfarsitul acestui articol. Nu-i de mirare ca momentan sunt pe primul loc.
























Katy si Russell in India






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu