miercuri, 25 noiembrie 2009

Rihanna refuza revistele pentru barbati dar se dezbraca oricum!

Singuratatea nu-i prieste cantaretei.

De cand s-a despartit de Chris Brown, Rihanna si-a schimbat stilul vestimentar adoptand unul extrem de provocator, chiar vulgar.

Anul acesta i-am putut vedea sanii dupa ce a purtat un sacou fara nimic pe dedesubt, ca tinuta pentru club. Apoi i-am vazut cercelul din sfarc dupa ce a ales un maiou mult prea transparent pe care l-a purtat fara sutien. Au urmat si alte tinute sumare, transparente, care dezvaluiau aproape tot.

Rihanna vrea sa incheie anul in aceeasi nota asa ca a ales sa poarte la AMA un costum bandaj care abia i-a acoperit zonele intime. Desi fiecare bandaj a fost bine lipit de corpul ei, formele artistei puteau fi extrem de bine deslusite.





















Nici la sedinta foto pentru noul ei album, " Rated R", diva nu a fost mai cuminte. Ea a ales sa pozeze topless, infasurata in sarma ghimbata. purtand doar un corset sau un costum de baie.




























2 comentarii:

  1. Nu este deloc o tarfa .Ea este insetata de razbunare , face orice pt a-i face in ciuda lui Chris . Atata tot .. Si intr-adevar are succes . Sweet revenge , Ri :*

    RăspundețiȘtergere