luni, 5 octombrie 2009

Rihanna - 3 look-uri catastrofale

Rihanna este mereu in centrul atentiei. Mereu surprinde cu cate ceva: o coafura noua pe care nu multe femei ar fi in stare sa o adopte, o noua achizite vestimentara din cele mai noi colectii ale celor mai renumiti designeri sau o combinatie inedita de accesorii care ar scoate orice tinuta din banal.

Totusi, artista pare sa treaca printr-o criza grava de personalitate, o lipsa totala de inspiratie atunci cand vine vorba de combinatii vestimentare. Saptamana trecuta fiecare aparitie a ei a socat, insa de aceasta data in sensul negativ. Dintre toate outfiturile purtate am selectat 3 care pur si simplu m-au dezgustat.

1. Un amalgam de stiluri:

Bluza-rochie cu umeri proeminenti purtata de Rihanna face parte din colectia de toamna Marc Jacobs. Artista a ales sa o asorteze cu o pereche de botine Christian Louboutin cu animal print (desi acest imprimeu este in tendinte nu cred ca va fi vreodata si pe gustul meu).

Daca incaltamintea nu ar fi stricat atat de tare look-ul final, basca a facut-o cu siguranta. Aceasta nu are nicio legatura cu restul tinutei .

Botinele se potrivesc perfect ce-i drept cu noile suvite blonde oribile pe care si le-a facut. Acestea nu se vor potrivi niciodata brunetelor!






















2. Transparenta vulgara

Designerul Gareth Pugh cred ca a avut un soc in momentul in care a vazut-o pe Rihanna intr-o rochie neagra din cea mai noua colectie a sa (primavara 2010). Look-ul adoptat de artista nu are nicio legatura cu cel prezentat pe catwalk. Rihanna nu a mai lasat loc imaginatiei dezvaluind aproape tot. De-a dreptul vulgar si de prost gust!




















3. Transparenta vulgar reloaded

Cu ceva timp in urma i-am vazut cercelul din sfarc printr-un maiou negru transparent. Acum a venit momentul sa ii vedem si lenjeria intima (tanga) printr-o rochie mult prea transparenta.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu