sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Trend 2009: Blana masiva si colorata

Totul a inceput cu manusile din blana semnate Balenciaga din colectia pre-fall 2009. Acestea se pare ca prevesteau ceva mult mai mare precum hainele de blana uriase!

Modelele s-au transformat peste noapte in ursi grizzly. Vedetele au prin imediat si ele "gustul" acestui trend prezent si in paginile unor renumite reviste de moda.

Vogue
Marie Claire
Trendul este abia la inceput, insa are un mare potential cel putin in randul vedetelor.

Naomi Campbell
Lindsay Lohan
Kate Moss
Rihanna
Sienna Miller
Printre casele de moda care s-au dovedit a fi adevarati dusmani ai asociatiei PETA, pentru protectia animalelor, s-au numarat Iceberg, Emilio Pucci, Marios Schwab, Dolce & Gabbana, Julien Macdonald si Paul & Joe

Pucci
Iceberg
D&G
Paul & Joe
Tot in materie de blanuri, fie ele masive sau in limitele normalului s-a mai remarcat o tendinta noua: blanurile in culori aprinse. Michael Kors a fost principalul designer care a dat culorilor neon o noata eleganta, insa nu a fost singurul. I s-au mai alaturat Paul & Joe, Bluegirl, Thakoon, Chris Benz, D&G, Giambattista Valli, Marios Schwab si Iceberg. Culorile predominante au fost fuchsia, lime si bleu.

Michael Kors

Marios SchwabIceberg
Julien Macdonald
D&G
Bluegirl

Chris Benz
Paul & Joe
Thakoon

Un comentariu:

  1. Casele de moda, pentru a impune un trend, apeleaza de obicei la vedete renumite. Aceste trend-uri au ca scop principal crearea unor venituri.

    RăspundețiȘtergere