joi, 12 noiembrie 2009

Afla ce poarta Lady GaGa in cel mai nou videoclip

Cea mai ciudata artista din industria muzicala a lansat un nou videoclip la melodia "Bad Romance". Acesta este de departe cel mai interesant (intr-un mod bizar) videoclip pe care l-am vazut in ultima perioada. Te invit sa-l urmaresti si apoi sa descoperi fiecare tinuta si accesoriu in parte.



Ca si artista, cred ca Lady GaGa merita toata aprecierea deoarece, in lumea muzicii, unde ai senzatia ca le-ai vazut si auzit pe toate, a reusit sa vina cu ceva inedit, controversat si uimitor in acelasi timp! Toata lumea doreste sa vada "cum s-a mai imbracat".

Ce-i drept, artista stie exact ce accesorii si haine sa ia de la fiecare designer in parte, astfel incat sa obtina efectul dorit: sa socheze si sa ti se imprime pe retina.

Iata ce alegeri a facut pentru cel mai nou videoclip:

Ochelarii sunt creatie proprie House Of GaGa. Rochia face parte din colectia de primavara 2010 semnata Alexander McQueen.
























Pantofii sunt tot o creatie Alexander McQueen (primavara 2010)




























Rochia, de silicon, este o creatie a unui tanar designer: Rachel Barrett. Aceasta a realizat o intreaga colectie de piese vestimentare din silicon la absolvirea colegiului Royal of Art MA- promotia 2009.

























Acest costum este, in totalitate, tot o creatie House of GaGa











Peruca liliac a fost realizata de hairstylistul japonez Shinji Konishi. Aceasta nu este prima data cand Gaga ii poarta creatiile.











Iata cateva alte modele de peruci realizate de japonez.










Rochia neagra este o creatie Alexander McQueen iar coroana este House Of GaGa











Colierele de cristal fac parte din colectia de toamna din anul 2005 semnata Benjamin Cho. Lenjeria intima este Agent Provocateur. Sutienul costa 130 euro iar slipul 40 euro.

































































Aceeasi lenjerie intima o poarta si in alta secventa din videoclip. De aceasta data accesoriul atasat pe sutien, din care ies scantei, este tot o creatie House Of GaGa. Pantofii sunt tot Alexander McQueen din colectia primavara 2010. Pe cap artista poarta un accesoriu cat se poate de sinistru: un sobolan alb!






























Sobolanul a fost realizat de o tanara artista, Reid Peppard, din Londra careia i-a luat o saptamana sa coanceapa sobolanul cu ochi din cristale swarovsky si alte 100 de cristale aplicate pe coada.






























Haina din aceasta secventa este Burberry, insa ea a fost modificata de o tanarana designer Vava Dudu, care s-a facut remarcata tocmai prin faptul ca transforma piesele vestimentare ale designerilor.










Aceasta nu a fost prima data cand Gaga a purtat trenchul stilizat de Vava Dudu. Artista a fost fotografiata in luna octombrie pe aeroportul Lax, din L.A., purtand acelasi trench.























Franc Fernandez a realizat coroana si costumul cu diamante.











Cel mai ciudat costum poarta tot semnatura Alexander McQueen, ca si incaltamintea.





















































Superba haina de urs polar este... in primul rand FALSA! Ea a fost realizata tot de Benjamin Cho in 2004 si refacuta special, in 2009, pentru Lady GaGa.






















2 comentarii:

  1. e super tare fata e original si doreste sa isi impresioneze publicul si fanii prin accesori si alte costume extravagante mie imi place mult de ea si vocea ei este... este MINUNATA Sunt fana ta nr1 LaDy GaGa

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place la nebunie de LADY GAGA si imi place si cum se imbraca poate ca la incaltaminte mai este un sen de intrebare caci este prea extravagant.

    RăspundețiȘtergere