joi, 28 mai 2009

New Moon first preview

Multi asteapta cu cea mai mare nerabdare filmul "New Moon". Pana la lansare mai sunt cateva luni bune asa ca fiecare informatie noua legata de filmari este extrem de valoroasa.

Cand noutatile sunt reprezentate de imagini "fierbinti" de pe platourile de filmare, parca este si mai bine.

Edward Cullen si Bella au fost surprinsi in momentul cel mai important din intreaga poveste ce va fi prezentata in New Moon. Este vorba de reintalnirea celor doi indragostiti.

Initial Edward o paraseste pe Bella crezand ca acesteia ii va fi mult mai usor fara el. Dintr-o eroare frumosul vampir crede ca Bella s-a sinucis asa ca decide sa se omoare si el, in Italia, acolo unde sunt si The Volturi.

Edward vrea sa se expuna in plina zi in bataia razelor de soare, insa cea care ii sare in ajutor este chiar jumatatea lui... Bella. Momentul urmator a fost surprins de aparatele foto... si este cat se poate de graitor.

Daca te intrebi de ce Robert Pattinson este plin de buline negre pe tot corpul raspunsul este unul de natura tehnica... acelea il vor ajuta ca in film sa straluceasca mai ceva ca un glob de cristal.

O alta noutate sunt pachetelele de muschi de pe abdomenul lui. Daca despre transformarile fizice ale lui Taylor Lautner (Jacob Black) s-a tot scris, Robert a fost mult mai secretos. Sunt curioasa ce efect o sa aiba asupra admiratoarelor lui... care nu sunt putine!











































































































2 comentarii:

  1. Stiu pozele,scri foarte frumos:*,esti jurnalista?
    Cat despre Rob,ar fi fost mult mai bine sa-i schimbe acei oribili pantofi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, miss jo lucrez in presa online :) Intr-adevar pantofii nu sunt cine stie... dar cine o sa se mai uite mai jos de mijlocul lui ca sa ii observe?!

    RăspundețiȘtergere