luni, 30 martie 2009

Robert Pattinson nu este un sconcs!













In ultima vreme zvonurile conform carora Robert Pattinson ar fi fost certat cu igiena s-au inmultit mai ceva ca ciupercile dupa ploaie. Ba mai mult, acestea au fost alimentate nu doar de tabloidele dornice de scandal ci si de colegii de platou si de insusi Robert!

Adevarul incepe sa iasa totusi la suprafata dupa ce o cantareata din Vancouver (unde au loc filmarile la New Moon) a descris pe pagina ei de MySpace intalnirea cu faimosul actor pe care l-a cunoscut la o petrecere.

Adeline, caci asa se numeste, a incercat si ea sa il impresioneze cu replici originale. Nu se stie daca a si reusit, insa esentialul, din intreaga ei postare, este ca "Robert miroase minunat! Toate acele zvonuri sunt doar niste gunoaie ale tabloidelor." (He smells lovely. The stinky thing is a bunch of tabloid garbage.)

Ura, ura, ura! Toate fetele pot sa se bucure la auzul acestei vesti! Robert este perfectiunea intruchipata! Glumesc... dar ma bucur intr-adevar ca a fost o minciuna, nu de alta dar ar fi fost pacat de fata... de corp... de celebritate... de TOT!

2 comentarii: