luni, 30 martie 2009

Dita Von Teese rabda pentru frumusete

Dita Von Teese ar face orice pentru a arata perfect, chiar daca asta presupune sa poarte corsete care sa-i subtieze anormal de mult talia sau pantofi extrem de incomozi.

Ea a participat recent la o petrecere in Paris alaturi de cativa prieteni. De aceasta data a purtat o superba rochie din satin semnata Malandrino, din colectia de toamna 2008, la care si-a asortat o pereche de pantofi Christian Louboutin. Talpa acestora este atat de abrupta incat este imposibil sa nu te duca cu gandul la pantofii purtati de japonezele care isi bandajau de mici degetele de la picioare astfel incat acestea sa se lipeasca de talpa si sa poata sa mearga pe varfuri, doar in degetul mare. Dita nu a ajuns inca in aceasta situatie, dar nici mult nu mai are. Ma mir ca mai poate sa zambeasca fiind incaltata cu asa ceva.

In alta ordine de idei, se pare ca Marilyn Manson si-a dat seama de greseala pe care a facut-o atunci cand a lasat-o pe Dita sa-i scape printre degete si acum o vrea inapoi. Totusi, diva pare sa nu fie interesata de o impacare. Ea a declarat "In ultima vree m-a tot cautat si si-a cerut scuze. Mi-a spus ca a facut cea mai mare greseala din viata lui iar eu eram ceva de genul "Da stiu!. Hai spune tot ce trebuie sa spui ca sa te simti mai bine si sa poti sa dormi noaptea. In momentul de fata am trei barbati in diferite colturi ale lumii. Acesta este cel mai mare pacat al meu, faptul ca jonglez cu barbatii."



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu