vineri, 6 martie 2009

Trend for Men: Cele mai importante trenduri toamna/iarna 2009

Toamna este departe, insa designerii sunt mereu cu un pas inainte si vor sa te pregateasca din timp cu ultimele noutati in materie de moda. Cum marile case de moda si-au prezentat deja colectiile toamna-iarna, au avut timp sa iasa la suprafata si trendurile cele mai importante ale sezonului urmator.

Geanta - un must have?!

Un lucru este clar: barbatii nu sunt obisnuiti sa poarte genti! Totusi, designerii vor sa rastoarne teoria asa ca nu trebuie sa ne mai mire faptul ca acest accesoriu s-a regasit in colectiile tuturor marilor case de moda!
























Papionul, din nou la moda!

Cravata a ocupat un loc secund in cele mai recente colectii iar papionul a castigat considerabil teren in preferintele designerilor. In aceasta toamna poti purta papion nu doar la ocazii speciale, simandicoase ci chiar la o tinuta smar-casual, la o camasa la care poti adauga (in functie de preferinte) si un pulover cu anchior. In jos poti alege sa porti chiar si o pereche de blugi.









Catifeaua - materialul favorit

Catifeauna este un material extrem de pretentios si greu de intretinut si asta pentru ca este ca si un magnet pentru scame. Nu de aceasta parere au fost si designerii care au realizat de la costume, pantaloni, camasi, sacouri si pana la veste din catifea!
















Alb ca zapada!

Designerii vor sa dea putina puritate si barbatilor impunand nonculoarea alb in vestimentatia din urmatorul sezon. Pantalonii albi au fost folositi in multe dintre colectiile marilor case de moda, insa nu de putine ori s-a intamplat ca pe catwalk sa fie prezentate tinute complet albe!



















Pantalonii mulati nu sunt pentru gay

Poti uita de pantalonii largi, de costum. Designerii au realizat pantalonii mulati si extra-mulati asemanatori chiar cu niste colanti. Barbatii cu picioare cracanate ar face bine sa evite acest trend!





























Gatul acoperit vs. puloverele cu anchior

In ceea ce priveste croiala puloverelor au existat doua tendinte. Unii designeri au inclus in colectiile lor puloverele pe gat, helancile, esarfele dar si fularele supradimensionate. Au fost insa si designeri care au preferat puloverele cu anchior cu vedere la piept sau purtate cu camasi pe dedesubt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu