vineri, 6 martie 2009

Chris Brown risca peste 4 ani de inchisoare!

Artistul s-a prezentat ieri la tribunalul din Los Angeles. Oficial el va fi judecat pentru agresiune si amenintarea cu moartea, asta dupa ce in data de 8 februarie a batut-o pe prietena sa, Rihanna.

Infatisarea nu a durat mult deoarece procesul a fost amanat cu inca o luna, pana pe data de 6 aprilie. Cu toate acestea judecatorul i-a impus un ordin de restrictie prin care nu are voie sa mai "enerveze, molesteze, hartuiasca pe nimeni cu atat mai putin sa foloseasca violenta impotriva cuiva."

Intre timp, s-a aflat exact firul intamplarii. Se pare ca totul a pornit de la o criza de gelozie pe care Rihanna i-a facut-o in momentul in care a descoperit un mesaj de la o alta femeie pe telefonul iubitului. Enervat de reactia ei, Chris a vrut sa o impinga afara din masina ceea ce nu a reusit sa faca deoarece cantareata avea centura pusa. Atunci artistul a impins-o cu capul in geamul de la masina si a inceput sa o loveasca cu pumnii peste fata pana cand i-a dat sangele. In tot acest timp Chris a amemintat-o spunandu-i “I’m going to beat the shit out of you when we get home. You wait and see”. Atunci Rihanna si-a sunat asistentul si i-a lasat un mesaj in care ii spunea ca este in drum spre casa si il ruga sa cheme politia. Acest lucru l-a enervat si mai tare pe Chris Browmn care a continuat sa o bata si sa o ameninte: "Ai facut cea mai mare greseala din viata ta. Am sa te omor!"

Daca in cele din urma va fi gasit vinovat, Chris Brown risca sa stea in spatele gratiilor 4 ani si 8 luni


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu