miercuri, 16 martie 2011

Rihanna vs. Ke$ha

De foarte mult timp nu am mai putut sa spun despre Rihanna ca imi place cum arata. Nu a reusit sa ma mai impresioneze nici prin stilul vestimentar (desi nu pot sa spun ca am fost vreodata fascinata de stilul ei) iar de parul rosu… nici nu mai vorbesc. Totusi, in pictorialul pentru cel mai recent numar al revistei Vogue imi place. Look-ul de Mica Sirena de pe corperta i se potriveste iar rochia cu imprimeu floral, semnata Chanel, ii pune in evidenta formele intr-un mod foarte placut. Acelasi efect il are si costumul de baie Herve Leger by Max Azria de un rosu intens.
Chanel pre-fall 2011Body semnat Donna Karan:

Rochie de matase Lanvin:


Ceea ce imi place la Rihanna este ca desi nu are formele ideale are un corp armonios astfel ca nu ai cum sa o consideri sexy in haine mulate sau cu decupaje provocatoare. Din fericire de acest lucru este constienta atat ea cat si cei de la Vogue din moment ce au pus-o pe coperta numarului Shape Issue.

Nu acelasi lucru pot sa spun si despre Ke$ha. Acest personaj mi-a fost antipatic de la bun inceput. As putea mentiona stilul vestimentar care lasa de dorit si care se continua in aceeasi nota cu hair&make-up. Apoi vocea care nu te duce cu gandul la o artista talentata ci doar la o adolescenta care se prosteste si as termina cu atitudinea de pustoaica razgaiata si prost-crescuta… Iar in ceea ce priveste formele ei… desi are doar 24 de ani Ke$ha arata ca o batranica de 60! Iata dovada:









3 comentarii:

  1. Mie imi place roscata :D Ma gandesc din ce in ce mai serios sa ma fac din nou :P asa rosu aprins ca ea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, as avea nevoie de un sfat legat de culoarea parului. Poate ca nu este locul potrivit sa il cer aici, insa urmaresc blogul de mult timp si stiu ca voi primi un sfat excelent. Doresc sa imi schimb culoarea parului prin multe suvite de nuante apropiate, de la inchis (care sa se potriveasca cu nuanta mea naturala - saten inchis) pana la blond. Problema este ca am sprancenele negre si pronuntate si nu as vrea sa renunt la culoarea lor naturala dar nici sa arate vulgar in comparatie cu nuanta parului... Tenul imi este deschis la culoare. Ma gandeam la o varianta asemanatoare cu: http://www.gossipygirlz.com/wp-content/uploads/2009/08/kim-kardashian-goes-blonde-at-2009-teen-choice-awards-2.jpg dar care sa includa si nuantele mai inchise. Cunosti vreun exemplu potrivit pentru dorinta mea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, daca ne luam dupa propunerile hair stylistilor suvitele atat de diferite nu se mai poarta. Este ok doar in cazul in care vrei sa te faci blonda si alegi nuante foarte apropiate in asa fel incat sa para cat mai natural. Daca totusi decizi sa te vopsesti trebuie sa iti schimbi si culoarea sprancenelor.

    RăspundețiȘtergere