marți, 22 martie 2011

Ce lucruri ciudate a purtat Gaga in videoclipul piesei Born This Way

Recent, Lady Gaga a lansat un nou videoclip pentru piesa "Born this way". Asa cum era de asteptat, din tinutele ei nu puteau lipsi piese extravagante. Din pacate, se pare ca designerii pentru care opteaza artista fie sunt abia la inceput de drum, fie piesele sunt facute pe comanda doar pentru ea, fie pur si simplu nu sunt promovati asa cum trebuie astfel incat sa poti sa gasesti cat mai multe informatii despre creatiile lor. Asa se face ca researchul meu, pentru realizarea acestui articol, a fost mai mult decat anevoios.

Iata lista cu cele mai extravagane lucruri:

O rochie din sticla semnata Petra Storrs - o artista din Londra care se bucura de un real succes. Printre "clientii" ei se numara Vogue, Sony si Christian Louboutin. Tot ea s-a ocupat si de decorul videoclipului "Cosmic Love" al cataretei Florence and the machine.

In ceea ce priveste rochia din sticla, pe site-ul oficial gasesti fotografii, insa nu si informatii despre ea. Site-ul Petrei Storrs este extrem de prost realizat, astfel ca simpla parcurgere a textului de prezentare al artistei iti poate genera miopie. Pentru detalii: http://www.petrastorrs.com/about.html



Pantofi cu varf dublu semnati Kobi Levi

Am descoperit creatiile designerului, intamplator, cu ceva timp in urma si, inca de atunci, mi-am imaginat ca sunt potriviti pentru Lady Gaga. Se pare ca nu m-am inselat. Perechea aleasa de artista face parte dintr-o colectie din 2000. Printre creatiile designerului se mai gasesc pantofi prastie, limba, caine, pisica, scaun si chiar o pereche obscena, dintr-o colectie din 2010, intitulata sugestiv XXX pump.
O pereche de pantofi cu toc sub forma de cutit semnati Thierry Mugler

O coroana din aur de 18K cu cristale Swarovski semnata Alexis Bittar (un american in varsta de 42 de ani desemnat in 2010 de CFDA drept Cel mai bun designer de accesorii al anului). Printre clientele lui se numara si Michelle Obama.

O alta colaborare reusita a avut-o cu celebrul designer Jason Wu. Alexis a realizat o serie de bijuterii pentru colectia de toamna 2011 semnata Jason Wu.

In mod ciudat, Alexis a ales-o, drept model pentru campania sa de promovare din 2011-2012, pe actrita Lauren Hutton in varsta de 67 de ani.
Un colier extravagant semnat Erickson Beamon

Printre clientii acestui brand se numara Anna Sui, Dior, Ungaro si Chanel.
O noua pereche de pantofi fara toc realizati de Natcha Marro

Printre clientele brandului se numara Gwen Stefani, Grace Jones, Luella, Girls Aloud, Erasure si Olivia Newton John.

Ceea ce mi se pare si mai important este faptul ca Natcha Marro a colaborat si cu muzeul Madame Tussauds realizand incaltamintea celebrei Dorothy din Vrajitorul din OZ dar si pentru iconul Marilyn Monroe si Marlene Dietrich.
Protectie pentru talpi Capezio cu strasuri

Acestea au fost asortate de vedeta la un set de lenjerie intima si probabil au impiedicat-o sa alunece in timp ce executa coregrafia din videoclip. Surprinzator, in acest caz, este pretul produsului care nu depaseste 23$.

Un comentariu:

  1. E ciudata si extravaganta, ca si designerii care-i creaza tinutele de altfel.....Rochie de sticla?....incaltarile cu varf dublu?... Cu toate ca daca stai putin si analizezi lucrurile, incaltarile pot fi purtate mai mult: cand se tocesc pe o parte poti sa-i intorci pe partea cealalta...:))))

    RăspundețiȘtergere