miercuri, 16 februarie 2011

Lady Gaga a purtat pentru a doua oara creatiile unui designer roman

Gusturile faimoasei artiste sunt greu de satisfacut. Nu oricine se poate lauda ca a realizat ceva atat de excentric incat sa ii atraga atentia si totusi, doi designeri romani au reusit aceasta performanta.

In luna iunie a anului trecut, Gaga a purtat o creatie semnata Ingrid Vlasov iar pe 14 februarie, chiar de ziua indragostitilor a ales un costum rosu din colectia unui alt tanar designer roman: Dinu Bodiciu. Diva fusese invitata de postul de televiziune NBC, in emisiunea celebrului Jay Leno.

Dinu a terminat Facultatea de Arte din Timisoara iar la inceputul carierei lega atat carti cat si agende. Toate aveau coperti neobisnuite cu care si-a impresionat chiar si profesoara care ii predase cursul "Bookbinding and Artist Books". Ulterior a ajuns sa isi expuna creatiile la Carturesti si mai tarziu in Idelier concept store.

De la carti si agende, Dinu a ajuns sa realizeze chiar si o colectie de genti: 3RROR (error) iar apoi, de la aceste accesorii la o colectie de haine se pare ca a mai fost doar un pas mic.

Daca despre toate aceste obiecte si accesorii realizate de Dinu se mai stie cate ceva, despre colectia de haine nu pot spune acelasi lucru.

Se pare ca intre timp Dinu a urmat cursurile London College of Fashion iar colectia face parte din lucrarea lui de dizertatie. Costumul a fost realizat dintr-o combinatie de rayon (vascoza) si bumbac, un material pe care Dinu l-a descoperit in Japonia.

Sper totusi sa reusesc sa aflu, in cel mai scurt timp, si alte informatii despre Dinu Bodiciu si colectia lui.

UPDATE: Peste noapte (la propriu) am obtinut un interviu cu Dinu Bodiciu pentru http://www.divahair.ro, revista online pentru femei, unde lucrez ca redactor sef.

http://idinu.wordpress.com/.




In mod surprinzator, Gaga nu a ales si mastile realizate de Dinu, desi s-ar fi potrivit stilului excentric al artistei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu