vineri, 11 februarie 2011

Willom Smith - Superstar la 10 ani!

Pentru multi, Willow Smith poate parea o fetita mult prea excentrica pentru varsta ei. Totusi, nu trebuie sa uitam ca este un caz special.

In primul rand face parte dintr-o familie de artisti (parintii ei sunt actorii Will Smith si Jada Pinkett). In al doilea rand face parte din generatia Lady Gaga (aka. generatia care mananca excentricitate pe paine, pentru care bizarul nu exista - ceea ce nu este neaparat rau) si nu in ultimul rand lectiile de moda, i-au fost oferite de la o varsta extrem de frageda, astfel ca nu trebuie sa ne mai miram ca, la doar 10 ani, a ajuns sa aiba propriul stil vestimentar, sa fie un fashion icon greu de urmat in mod special de cei din generatia ei.

Jada a avut grija ca micuta Willow sa nu rateze prezentarile de moda ale marilor designeri iar eforturile i-au fost rasplatite. In prezent este exemplul de copil fashionist pe care Teen Vogue se mandreste sa il aiba in paginile revistei. Pictorialul apare in numar din martie al revistei, iar pentru shooting stilistii nu au avut foarte mult de munca deoarece Willow a venit cu propriile ei haine si accesorii. Iata ce a iesit:

Cu siguranta Willow ne va rezerva, si pe viitor, o multime de surprize.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu