vineri, 11 februarie 2011

Lady Gaga - Cea mai interesanta vedeta

Lady Gaga este un fenomen! Premiile Grammy, din acest an, au desmonstrat-o inca o data (nu ca ar mai fi fost cazul). Deja nu mai putem spune ca este doar o cantareata, o artista... pentru mine este un personaj extrem de interesant. Imaginea si-a construit-o treptat, devenind o aparitie din ce in ce mai excentrica iar in prezent fiecare aparitie in public pare o noua poveste, regizata pana la ultimul detaliu, pe care toata lunea o asteapta cu nerabdare.

Povestea, de aceasta data, a avut ca sursa de inspiratie filmele SF. Gaga isi promova noul single "Born This Way" asa ca intrarea pe covorul rosu trebuia sa faca trimitere la cea mai ascultata melodie din ultimele trei zile. Este impropriu sa spui ca a pasit pe covorul rosu deoarece era intr-un ou urias. Pe scena, oul s-a deschis iar din interior a iesit vedeta pe care multi o asteptau. De-a lungul serii, Gaga a purtat 3 costume, din latex sau piele neagra, insa machiajul si "efectele speciale" au facut trimitere tot la un personaj dintr-un film SF, mai exact, un alien!

Noi recorduri:

Inca de la lansare noul single a devenit un HIT! In urma cu doar trei zile, melodia "Born This Way" a fost lansata si a reusit sa se claseze direct pe locul 14 in Billboard Pop Songs. In doar trei zile melodia a fost ascultata de 4.600 de ori. O asemenea performanta nu a mai fost inregistrata de 18 ani! Chiar astazi am auzit in autobuz un mobil sunand iar rigtone-ul era Born this way! Am ramas surprinsa si chiar ma gandeam cata rapiditate... caci abia se lansase, insa acesta este doar un mic exemplu. La scara mare este clar ca isteria este mult mai mare.

Si in privinta vanzarilor melodia a atins un record fiind downloadata de peste 450.000 de ori in doar trei zile. Gaga a reusit sa o detroneze pe Britney Spears cu "Hold It Against Me" si sa devina astfel artista cu cel mai bun debut muzical.

Acestea nu sunt singurele recorduri pe care le-a inregistrat Lady Gaga.












Popularitatea artistei s-a observat si in culise, in randul celorlalte vedete prezente la eveniment. Cei mai entuziasmati de prezenta ei au fost cei doi copii ai lui Will Smith, Willow fiind o fana declarata a ei.

Gaga a petrecut putin timp cu cei mici, ba chiar a tinut-o pe Willow in brate.



Printre cei care s-au pozat cu Lady Gaga s-au numarat: Beyonce, Usher, Jennifer Lopez, Cindy Lauper dar si Dr. Dre



Recent, Gaga a aparut si pe coperta revistei Vogue America (editia din martie). Pictorialul poate fi considerat un omagiu adus designerului Alexander McQueen, caci artista a purtat 3 (din 5)creatii realizate de marele designer.

Pe coperta a purtat o rochie semnata Haider Ackerman.
Salopeta Louis Vuitton din colectia de primavara 2011:

Cele trei creatii McQueen din colectia de primavara 2011:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu