sâmbătă, 11 decembrie 2010

Gaga a mai scris o fila in istoria muzicii!

Este cu siguranta cel mai excentric artist al momentului iar trecerea timpului nu face altceva deca sa o ancoreze si mai bine in istoria muzicii.

Anul acesta a fost unul memorabil pentru Lady Gaga caci a stabilit trei recorduri care, probabil, vor fi doborate cu greu:
1. Este cel mai urmarit artist pe Twitter;
2. Este primul artist care a adunat nici mai mult nici mai putin de 1 miliard de vizualizari, pe Youtube, la toate videoclipurile lansate;

Iar al treilea record a fost stabilit recent:

3. Este primul artist dupa care s-au facut 8 figuri de ceara care au fost lansate simultan in 8 Muzee Madame Tussauds din lume: Londra, New York, Las Vegas, Los Angeles, Amsterdam, Berlin, Shanghai si Hong Kong.

Iata cele 8 figuri de ceara in ordinea preferintelor:

Cea mai reusita copie este cea expusa la Los Angeles!

Pe locul doi as alege figura expusa in muzeul din Hong Kong. Trasaturile fetei, ca si in cazul celei expuse in L.A sunt perfecte!

Locul 3 - Berlin:

Locul 4 - Amsterdam:

Locul 5 l-as rezerva figurii de ceara din Londra. Desi are cel mai elaborat make-up si cel mai interesant costum, trebuie sa recunoastem faptul ca trasaturile fetei sunt mai frumoase decat cele ale originalului.

Locul 6 - New York:

Locul 7 - Shanghai

Locul 8 - Las Vegas.
Figura de ceara nu seamana deloc la fata cu Lady Gaga!

Tinutele si coafurile figurilor de ceara au fost purtate in ultimii doi ani de catre artista. Costumul din dantela alba semnat Alex Noble a fost purtat de Gaga pe premiile Brit din acest an.



Costumul negru, de clovn, semnat Marjan Pejoski, l-a purtat la o conferinta de presa din Seoul in iunie 2009.

Aceasta este o tinuta pe care Gaga a purtat-o in Londra in 2009:
Din pacate, creatorii figurii de ceara, nu au folosit si palaria ci au ales o coafura celebra a divei: bob cu breton si funda decorativa, o coafura cu care Gaga se afisa destul de des in 2009.
Aceasta este o tinuta pe care Gaga a purtat-o in Danemarca in iulie 2009.
In martie 2010 a fost invitata in cadrul emisiunii "Friday Night With Jonathan Ross" si a purtat acest costum:
In ianuarie 2010, la o conferinta din Las Vegas:

Tinuta figurii de ceara din Shanghai a fost purtata de Gaga in noiembrie 2009, in Germania, in cadrul emisiunii "Wetten Dass?"

Creatorii figurii nu i-au copiat in intregime look-ul de atunci, preferand sa aleaga o coafura si un machiaj cu care artista s-a lansat si pe care le afisa in primul videoclip Just Dance :

Tinuta purtata in ianuarie 2009 la un post de radio din Londra.

Urmareste si un material video ce surprinde complicatul proces de creatie al figurilor de ceara:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu