marți, 25 ianuarie 2011

Cine este Nicki Minaj?

Cu siguranta cel mai kitschos personaj din industria muzicala internationala.

Nicki Minaj (numele real - Onika Tanya Maraj) are 26 de ani si s-a lansat recent in muzica drept cantareata de hip-hop dupa ce a fost descoperita de rapperul Lil Wayne. In mod surprinzator, muzica ei a prins extrem de bine astfel ca a reusit sa castige nu mai putin de 6 premii BET, din 2008 pana in prezent, printre care Best Female Hip-Hop Artist si Best New Artist. Tot la capitolul performante trebuie sa mai precizez faptul ca albumul ei de debut „Pink Friday” s-a situat pe locul 2 in US Billboard 200 si este primul artist care a avut in acelasi timp sapte melodii in Billboard Hot 100.

Totusi, nu despre calitatile ei vocale vrea sa vorbesc (desi personal mi se pare ca lasa de dorit) ci despre stilul ei vestimentar, un amalgam de stiluri stridente.

Iata ce elemente gasim in stilul ei:
O combinatie nereusita de peruci marca Lady Gaga & Kary Perry



Accesorii ce amintesc de cele masive purtate de Kanye West

Forme ce amintesc de cele ale lui Coco (sotia lui Ice T) puse in evidenta in acelasi mod: cu ajutorul hainelor extrem de mulate!

Stilul vestimentar este incarcat, strident, Nicki pozand (nu de putine ori) intr-o Hello Kitty wannabe.




Atunci cand Gaga s-a lansat in muzica mi-am dat seama ca reprezinta doar inceputul unor personaje din ce in ce mai ciudate. Deoarece a fost prima care a trecut pragul excentricitatii, Gaga merita toate laudele si intra in categoria „produs original”, insa toti cei care incearca sa fure din imaginea pe care cu greu si-a format-o Gaga nu fac altceva decat sa para penibili. Iar Nicki este destul de penibila.

2 comentarii:

  1. ii lipseste acel ceva stilat pe care Gaga il detine (incredibil dar adevarat... nu credeam ca am sa spun asta vreodata)... Gaga parca e facuta pentru stilul ei excentric... Nicki pare doar o papusa kitchoasa imbracata de o fetita de 5 ani care ar vrea sa puna totul pe o papusa, indiferent ca incape sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi plac.sunt deosebite si sunt vedete si trebuie sa iasa in evidenta.\

    RăspundețiȘtergere