luni, 10 ianuarie 2011

Blake Lively este o norocoasa!

Blake Lively va fi imaginea unei noi colectii de genti, Mademoiselle, semnate de celebra casa de moda Chanel. Aceasta decizie a fost luata de Karl Lagerfeld, designerul brandului.

Desi multi nu o considera potrivita pentru a reprezenta un asemenea brand, Karl a declarat ca spontaneitatea, atitudinea ei fresh si faptul ca este intruchiparea visului american i-a convins de faptul ca este alegerea potrivita.


Fotografiile pentru campanie au fost deja realizate, de insusi Karl, in casa lui Coco Chanel pe o scara spirala de unde se poate vedea un perete plin cu oglinzi (unde a fost fotografiata si actrita Audrey Tautou pentru filmul Coco avant Chanel). Imaginile cu Blake vor fi facute publice abia in luna aprilie.

Totusi, aceasta alegere a lui Karl Lagerfeld nu ar trebui sa ne surprinda deoarece, in ultimul an, cei doi au fost vazuti de nenumarate ori impreuna:

Un comentariu:

  1. o fi frumoasa! are succes dar rolul din Gossip Girl e oribil! Personaju ei o da in bara, face o prostie sau devine lupu moralist si se supara! cel mai urat personaj! fara acest pers ar fi super! imi vine sa sar peste scenele cand apare!
    Articol bun!

    RăspundețiȘtergere