luni, 10 ianuarie 2011

Ugg-uri couture - Sunteti pregatite sa purtati asa ceva?

Trendul cizmelor UGG a fost extrem de puternic in 2009, insa apogeul a fost atins in 2010. Evolutia sa nu pare sa se opreasca cu atat mai putin acum cand, cei care au lansat atat de populara incaltaminte, UGG Australia, au atras de partea lor unul dintre cei mai apreciati creatori de incaltaminte pentru femei: Jimmy Choo!

Cele doua branduri si-au unit fortele si au lansat ceea ce mi se pare a fi cea mai kitschoasa colectie de UGG-uri. Din fericire colectia este formata doar din 10 modele.

Clasicele UGG-uri intrate sub bagheta "fermecata" a designerului Jimmy au fost accesorizate cu tinte aurii sau argintii, aplicate peste animal printuri sau casmir, rezultatul fiind unul extrem de incarcat.

Din pacate, aceasta colaborare nu-l cinsteste pe Jimmy Choo.

Nascut intr-o familie de pantofari, designerul a realizat prima pereche la varsta de 11 ani! Poate fi, prin urmare, recunoscut drept un geniu al pantofilor, insa iata ca si "mintile luminate" pot sa dea gres atunci cand se abat de la ceea ce stiu sa faca cel mai bine, respectiv pantofi de red carpet! Incaltamintea casual nu are ce cauta in "palmaresul" sau!






Toate cele 10 modele le poti vedea AICI!

Un comentariu: