vineri, 10 decembrie 2010

Miley Cyrus a invatat sa se imbrace mai bine?

Cu ceva timp in urma am postat un articol - Miley Cyrus - o fiinta fara stil - in care am criticat-o destul de mult strict din punct de vedere al stilului vestimentar. Intre timp, au mai trecut cateva evenimente cu red carpet si tanara vedeta a reusit sa-mi fure si cateva bile albe nu doar negre asa ca m-am hotarat sa fac un research al evenimentelor la care mi-a placut cum a fost imbracata astfel incat sa avem si exemple de “ASA DA! “ din partea ei.

Preferatele mele sunt tinutele de la evenimentele mondene unde mai mult ca sigur apeleaza la sfaturile stilistilor.

Daca ar fi sa fac un top, pe primul loc ar fi cu siguranta tinuta de la premiile Oscar, o superba rochie aurie realizata special pentru ea de catre Jenny Packham. De cele mai multe ori accesorizarea lasa de dorit, insa de aceasta data intregul look a fost ireprosabil. Daca nu ar fi stat cocosata... ar fi aratat ca o adevarata diva!
Pe locul 2 as mentiona rochia de la AMA, o rochie bandaj semnata Marchesa, din colectia de primavera 2011, la care a asortat o pereche de pantofi deosebiti si demni de povestile cu Cenusareasa. Acestia poarta semnatura (asa cum era de asteptat) lui Christian Louboutin. Singurul minus pe care l-as mentiona la aceasta tinuta este faptul ca a purtat prea multe bratari si inele pe aceeasi mana.


Pe locul 3, voi mentiona rochia D&G (din colectia de toamna 2010) de la premiile EMA. Desi nu este in totalitate pe gustul meu, trebuie sa recunosc faptul ca ei i se potriveste. De aceasta data a purtat bratari multiple, insa macar au fost in acelasi stil.

Pe locul 4 voi mentiona rochiile din piele neagra care se potrivesc stilului ei rebel si care ii pun in evidenta, in acelasi timp, formele frumoase.


In ceea ce priveste tinutele casual, Miley da de cele mai multe ori gres si asta deoarece amesteca foarte multe stiluri care nu au nimic in comun. Cele care i se potrivesc de minune, si din care imprumuta cele mai multe elemente, sunt cel country si boho chic.

Cu greu am reusit sa gasesc 5 tinute reusite:

La o intalnire cu fanii din Madrid, Miley a adoptat o tinuta boho chic formata dintr-o pereche de pantaloni skinny din piele, o bluza din dantela alba si o pereche de botine. Chiar daca a ales (ca de obicei) multe accesorii, macar au fost in acelasi stil. In plus, fiind purtate la haine in nonculori nu au ajuns sa deranjeze. Daca ar fi fost purtate la o tinuta cu imprimeu, cu siguranta efectul ar fi fost unul devastator.


Restul tinutelor sunt aproape la fel si sunt compuse dintr-o pereche de blugi (scurti sau lungi), topuri simple (intr-o singura culoare), cizme de cowboy si coliere statement. Accesoriile sunt totusi alese in asa fel incat sa se potriveasca, din punct de vedere cromatic, cu hainele ceea ce este de apreciat.



Totusi, nu-i reuseste de fiecare data. Iar atunci cand se intampla asta tinutele ei incarcate iti dau pur si simplu dureri de cap!

Pe primul loc:
Se ia un tricou de motociclist si se asorteaza cu o geaca aparent potrivita (fiind din piele), insa total nepotrivita la o privire mai atenta (are animal print pe ea!) . Tinuta se accesorizeaza cu cateva siraguri de margele demne de orice membru al unui trib de indieni. La acestea se adauga si un stras in frunte de care ar fi mandra orice indianca!

Partea de jos a tinutei este mai reusita, insa din cu totul alta poveste…


A doua combinatie horror:
Se ia acelasi tricou de motociclist si se asorteaza corect la o pereche de pantaloni skinny din piele si o pereche de botine cu catarame metalice. Se strica apoi aceasta tinuta cu cateva siraguri indiene, o haina decorata in spiritual sarbatorilor de iarna si o multime de inele pe care Miley le poarta indiferent de tinuta.


A treia tinuta nereusita a fost stricata de acel pulover cu animal print. Daca incercam sa facem abstractie de el am putea spune ca Miley a adoptat din nou o tinuta boho chic, insa animal printul nu se regaseste printre caracteristicile acestui stil si nu se potriveste cu atat mai putin cu acel lantisor cu pandant supradimensionat de care vedeta a fost obsedata toata vara! Daca in locul lui ar fi ales un top alb, o camasa tip ie, acesta ar fi fost un look reusit.


Toate tinutele casual prezentate au fost “culese” din aparitiile ei de-a lungul acestui an si, dupa o privire de ansamblu, putem trage o singura concluzie: Miley face obsesii pentru anumite piese vestimentare sau accesorii si le combina apoi indiferent daca se potrivesc sau nu (vezi colierele boho+tricourile de motociclist – o obsesie mai veche de-a ei).

Totusi, ca sa termin intr-o nota pozitiva am sa spun ca look-urile ok au inceput sa se inmulteasca asa ca nu-mi ramane decat sa sper ca, in cele din urma, se va da pe brazda si nu va mai face gafe stilistice.

In aceeasi nota pozitiva am sa postez si aceste doua fotografii care fac parte dintr-o sedinta foto realizata pentru Munch Music, eveniment ce a fost prezentat chiar de ea. Tinutele au fost selectate de un stilist si, desi nu am vazut-o niciodata adoptand astfel de tinute, mi se pare ca i se potrivesc si ii arata varsta.

3 comentarii:

  1. mda...frumusika....cu machiaj si alte chesti dar naturala lasa de dorit..:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place ..........................dar as vrea so vad goala

    RăspundețiȘtergere
  3. Miley e o persoana foarte ingrezatoare si foarte celebra!!! I love you Miley! haha [xoxo

    RăspundețiȘtergere