luni, 6 decembrie 2010

Secretele de frumusete ale Ditei Von Teese

Nu de putine ori am declarat ca, in viziunea mea, Dita Von Teese este femeia perfecta. Admirandu-i machiajul, coafura, manichiura… am avut mereu senzatia ca trebuie sa foloseasca o multime de produse minune inaccesibile multor femei. Din fericire Dita are cont pe Twitter unde si dezvaluie secretele frumusetii ei. Spre surprinderea mea, pe lista produselor pe care le foloseste, nu se afla produse foarte scumpe ba chiar recomanda si inlocuitori mai mult decat accesibili ca pret.
Tenul de portelan il obtine folosind un fond de ten de la L`Oreal: True Match No1. Acest produs este cu siguranta accesibil oricui. Totusi, la el se mai adauga si fondul de ten Dior Capture Totale (Light Beige). Cum fondul de ten nu-l inlocuiesti in fiecare luna, cu putin efort financiar ar putea fi si acesta achizitionat. Pudra este de la MAC Mineralize Skinfinish Natural iar pentru a obtine acel ten de portelan, foarte alb, foloseste inca o pudra: Laura Mercier Secret Brightening.

Pentru a obtine acel machiaj specific anilor `50 si coditele perfecte, asa cum era de asteptat, foloseste tusul. Atat unul compact, cat si altul lichid, rezistent la apa, acesta din urma fiind produsul favorit pentru showurile in apa. Ambele sunt de la MAC (Fluidline si Liquidlast Liners). Un alt tus lichid pe care il prefera, ceva mai scump, este Guerlain Liquid Eyeliner.
Buzele rosii, perfecte sunt conturate cu rujuri de la MAC, Tom Ford, YSL, Dior sau Nars:

NARS Lipgloss – Daredevil
MAC Lipstick - Ruby Woo
Tom Ford Smoke Red
Guerlain KissKiss Lipstick - Exces De Rouge 523


Culoarea perfecta de par nu este obtinuta cu o vopsea profesionala, care se gaseste doar in cateva saloane selectionate ci cu o vopsea mai mult decat comuna: Garnier 100% Color Intense Negru Albastrui. Frumoasele bucle cu care isi construieste coafurile retro le realizeaza cu bigudiuri calde de dimensiuni micii si medii dar si ondulatorul.

Printre ojele preferate, cu care isi realizeaza manichiura deosebita, Half-Moon, se numara MAC Rougemarie, Essie Fishnet Stockings si Leighton Denny Passion. In privinta formei, Dita prefera ungiile rotunjite, cele patrate considerand ca sunt potrivite doar daca sunt scurte.
La o privire de ansamblu, printre produsele preferate ale Ditei, sunt foarte multe de la MAC ceea ce imi da inca un motiv de bucurie deoarece, cu putin timp in urma, am descoperit faptul ca celebrul brand isi va deschide magazine si in Romania chiar in aceasta luna! Din pacate, momentan, singuru mall cu un astfel de magazin va fi Baneasa Shopping City.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu