sâmbătă, 4 decembrie 2010

Janet Jackson este o papusa Barbie

Janet Jackson s-a alaturat sirului de vedete cu papusi realizate dupa chipul si asemanarea lor, insa cu un scop nobil. De productia papusii unicat s-a ocupat Mattel, aceeasi companie responsabila si pentru aparitia celebrei papusi Barbie. Copia Janet va fi vanduta la licitatie pe site-ul CharityBuzz.com. Valoarea ei se ridica la 15.000 $, insa pana acum nu s-a licitat decat 750$. Cei interesati mai au timp sa se inscrie in aceasta licitatie pana pe 15 decembrie. Toti banii vor fi donati fundatiei Angel Food prin care sunt hranite familiile afectate de virusul HIV, sau de alte boli, din Los Angeles.

In ceea ce priveste costumul papusii, acesta a fost inspirat de tinuta pe care Janet a purtat-o in timpul prestatiei din acest an de la American Idol. Rochia neagra este decorata cu pietre Swarovski la fel ca si microfonul. Producatorii au tinut sa reproduca intocmai costumul pe care Janet l-a purtat asa ca si papusa are pe dedesubt un cat-suit, pe care Janet l-a dezvalui in timpul celei de-a doua prestatii de la American Idol.

2 comentarii:

  1. hihi, e frumoasa papusa
    nu imi place mie in mod deosebit janet, dar papusa e frumoasa rau

    RăspundețiȘtergere
  2. Draguta papusa, dar mie nu imi place cum ii sta Janetei ( lui Janet :P ) cu parul scurt. Dar cine sunt eu, sigur nu vreun hairstylist, insa sunt o privitoare dornica sa isi spuna pararea :P

    RăspundețiȘtergere