duminică, 4 iulie 2010

Taylor Momsen - minora cu look de prostituata

Taylor Momsen exagereaza pe zi ce trece cu look-ul de bad girl. Pot intelege faptul ca este, pe langa actrita, si cantareata de muzica rock dar are totusi doar 16 ani! Imi este imposibil sa nu adopt atitudinea unei mame care isi cearta copilul rebel dar chiar mi se pare imposibil sa reactionez altfel la ultimele fotografii cu tanara artista.

Machiajul agresiv, cu ochii conturati puternic in cele mai inchise culori, a fost completat treptat de imbracaminte cat mai sumara. De fapt, Taylor este cea care promoveaza intens trendul "lenjeria intima ca outfit cotidian". Ba chiar pot spune ca ea este cea care a purtat la vedere dresuri cu benzi adezive inainte sa devina un trend.

Ce m-a socat a fost incaltamintea pe care a purtat-o la cel mai recent concert. Taylor a ales o pereche de sandale din plastic transparent (sunt in trend modelele transparente), cu platforma si tocuri uriase. Ceea ce ingrozeste este asemanarea cu incaltamintea purtata de starletele porno. Sandalele au fost concepute cu un loc special pentru bacsis chiar in platforma.

De cum i-am vazut am fost curioasa sa aflu cine i-a conceput. Din fericire sandalele nu poarta semnatura unui designer cunoscut. Ele pot fi cumparate de pe un site cu accesorii pentru dansatoare profesioniste si costa doar 46$ (modelul 5).

Taylor a inceput sa fie comparata cu o alta artista la fel de rebela, Courtney Love. Ceea ce are (inca) Taylor este tineretea, insa probabil cand va ajunge si ea la 45 de ani va arata la fel de deplorabil.
















Un comentariu:

  1. Nu inteleg cum asemena lucruri pot deveni un trend, dar cred ca moda mereu va fi facuta din lucrurui ciudate, mai ales pentru ca trendurile sunt facute de vedete, iar vedetele cer cu disperare atentie.
    Taylor cu siguranta exagereaza, nu trebuie sa areti ca o prostituata(!)si nicidecum ca o drogata daca faci parte dintr-o formatie rock. Un stil isi poate deprinde originalitatea si prin altceva decat exagerare.

    RăspundețiȘtergere