miercuri, 10 martie 2010

Pregateste-te sa vezi trailerul Eclipse

Astazi a aparut o mica parte din trailerul Eclipse. Momentan ne vom multumi cu doar 10 secunde, insa acestea sunt suficiente cat sa-l vedem din nou pe frumosul Edward Cullen dar si pe Jacob la bustul gol.

Vestea buna este ca maine, oficial, vom vedea de 8 ori mai mult. Mai exact, maine se va lansa trailerul de 90 de secunde al celui de-al treilea film din Saga Twilight pe care sunt convinsa ca multi il asteapta.

Premiera filmului va avea loc pe 30 iunie in 11 tari, urmand ca in cinematografele din Romania sa ajunga pe 2 iulie 2010.

Iata trailerul de 10 secunde:



Intre timp Kristen se mai pregateste de premiera unui film: The Runaways ce se va lansa in cinematografe pe 9 aprilie. Filmul urmareste povestea unei formatii din anii `70 compusa doar din adolescente iar pentru rolurile obtinute atat Kristen cat si Dakota Fanning au trecut prin cateva chimbari majore.

Kristen a fost cea care si-a schimbat look-ul pentru a intra si mai bine in pielea cantaretei Joan Jett si a luat lectii de chitara chiar si cate 9 ore pe zi. Dakota in schimb a reusit cu acest rol sa faca definitiv trecerea de la actrita-copil la actrita matura, feminina, sexy chiar! Personajul ei este Cherie Currie, solista formatiei iar tinutele pe care le poarta in film seamana destul de mult cu ceea ce poarta o alta adolescenta celebra, Taylor Momsen.

Un alt aspect interesant al filmului este acela ca actritele nu s-au folosit de cantecele originale ale formatiei din anii `70 ci chiar au inregistrat propriile variante. Iata rezultatul:



Dakota nu inceteaza sa ma uimeasca. Sunt convinsa ca incepand cu acest rol va continua sa fie o surpriza in lumea cinematografiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu