marți, 9 martie 2010

Red Carpet: Oscar 2010

Anul acesta, la premiile Oscar, vedetele au fost absolut fantastice. Mi-au placut multe tinute asa ca am sa incerc sa le prezint in ordinea preferintelor:

Cea mai frumoasa a fost cu siguranta Cameron Diaz. Actrita m-a lasat muta de uimire deoarece in ultima perioada fie a lipsit de la evenimentele cu covor rosu fie nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor criticilor. De aceasta data, insa a fost extraordinara! Ea a purtat o superba rochie semnata Oscar de la Renta (toamna 2010).


























Cea mai frumoasa rochie in tonuri inchise a purtat-o Kristen Stewart. Tanara actrita a reusit sa gaseasca o culoare care sa i se potriveasca (bleumarin) si sa isi aranjeze si parul astfel incat sa fie o prezenta extrem de eleganta si delicata. Rochia a fost facuta special pentru ea si poarta semnatura Monique Lhuillier.




























Nici colega ei de platou nu s-a lasat mai prejos. Anna Kendrick a fost absolut superba intr-o rochie nude din colectia Elie Saab Couture 2010.




























Demi Moore este mereu o prezenta fermecatoare. Si frumoasa actrita a ales tot o rochie nude din colectia Atelier Versace Spring 2008 Couture.






























Cea mai frumoasa rochie pastelata si vaporoasa a fost cea purtata de Rachel McAdams. Tinuta ei face parte din colectia Elie Saab Spring 2010 Couture.













































Sandra Bullock, castigatoarea premiului pentru cea mai buna actrita in rol principal, a purtat cu siguranta cea mai frumoasa mermaid dress. Aceasta face parte din colectia Marchesa - toamna 2010.





































Kate Winlset reuseste mereu, indiferent de ceea ce poarta, sa inspire multa eleganta si... perfectiune. Alegerea ei vestimentara a purtat semnatura Atelier Yves Saint Laurent. De aceasta data m-am bucurat in mod special de faptul ca nu a mai purtat negru.





















Surpriza evenimentului a fost fara doar si poate Miley Cyrus. Eram obisnuita ca tanara actrita sa ma dezamageasca la capitolul vestimentatie dar iata ca de aceasta data mi-a depasit asteptarile. Ea a purtat o rochie aurie superba, delicata, care a facut-o sa straluceasca pur si simplu. In plus, este prima data cand reuseste sa-si asorteze si accesoriile la tinuta, fara sa o incarce suplimentar. Rochia a fost o creatie Jenny Packham.


























































Sarah Jessica Parker face in general alegeri neobisnuite. Pentru acest eveniment a ales o creatie couture din cea mai recenta (primavara 2010) colectie Chanel care personal nu m-a impresionat. Mi-a placut in schimb modul in care si-a asortat bratarile masive cu detaliul floral de pe rochie.










































Despre Jennifer Lopez se spune ca este o femeie cu forme iar alegerea ei pentru acest eveniment a fost o rochie tot cu forme. Evident ca rezultatul nu a fost unul prea reusit. Rochia pe care a purtat-o face parte din colectia Armani Privé primavara 2010.


















































































Charlize Theron era una dintre preferatele mele, insa in ultima perioada pot spune ca a intrat in aceeasi categorie cu Cameron Diaz. Fie a lipsit de la evenimentele cu covor rosu, fie a dezamagit atunci cand si-a facut aparitia. Rochia, desi face parte din colectia Christian Dior Spring 2010 Couture a fost mult mai spectaculoasa pe catwalk si in plus nu mi-a placut deloc modul in care si-a asortat rujul rosu la o tinuta atat de mov.










































Penelope Cruz nu a reusit sa ma impresioneze. Alegerea ei a fost una cat se poate de banala. Rochia a purtat semnatura Donna Karan. Mult mai spectaculoasa a fost rochia purtat la Golden Globes o mermaid dress din dantela neagra din colectia Armani Privé primavara 2005.





















Diane Kruger imi pace foarte mult. Inca nu am uitat rochia de la SAG Awards, semnata Jason Wu, insa si cea de la Oscaruri a fost deosebita. Rochia face parte din colectia Chanel toamna 2009 Couture.







































Frumoasa actrita de culoare, Zoe Saldana, a ales o rochie in culori tari care i-au pus si mai frumos in evidenta pielea. Tinuta face parte din colectia Givenchy primavara 2010 Couture.










































Vulgar vs. sexy - cam asta ar fi paralela intre ce au purtat Hilary Swank si Vanessa Hudgens. Ambele au ales rochii negre, cu decolteu adanc. Ma obisnuisem cu stilul feminin pe care Hilary l-a adoptat in ultima perioada (era si timpul sa-si descopere aceasta latura), insa alegerea de la premiile Oscar mi se pare destul de vulgara. In schimb, Vanessa a reusit sa faca o alegere mult mai potrivita, mai glamorouse. Rochia ei a purtat semnatura Jenny Packham.































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu